fbpx
 (SR) +381 34 677 75 00       info@bekament.com
Unesite grad:iliProdajno mesto:

Продажни места

ПРОИЗВОДИ ЗА ТОНИРАЊЕ

Во рамките на BEKAMENT MIX SYSTEM-от можат да се тонираат следните производи:

Bekament Mix-System

mix-centarДоколку се одлучите за боење на внатрешен простор или фасада, ѕидови или бетонски површини, со помош на  Bekament mix sistem можете брзо и едноставно да тонирате голем број на производи, во вкупно 1000 различни нијанси! Може да се тонира според донесен примерок или по која било тон карта. Доколку постои потреба за дополнителна количина, избраната нијанса може повторно да се истонира.

При изборот на боја, обидете се во просторот да искомбинирате нијанси кои најдобро го изразуваат вашиот карактер затоа што на таков начин ќе остварите амбиент во кој ќе се чувствувате удобно и комфорно.

Голем дел од овие производи можете да ги тонирате во секој Bekament mix Центар. Нашиот развоен тим и лабораторија ви стојат на располагање за сите ваши барања и ќе излезат во пресрет доколку ви се допаѓа и нијанса која ја немаме во нашата палета на бои.


За сите потребни информации и стручни совети, контактирајте ја техничката служба на Bekament на телефонот +389 78 342 894
или преку e-mail
jane.danevski@bekament.com