+381 34 677 75 00       info@bekament.com

Aktuelno

Izvor: Bekament1.12.2016.

Kompanija Banja Komerc Bekament je učestovala na međunarodnom privrednom sajmu PANAIR, čiji je organizator Privredna komora Srbije. Sajam je održan od 24.-28.novembra u Tirani, Albanija. Bekament je prestavio novitete u okviru svog asortimana proizvoda i posetiocima sajma detaljnije približio poslovanje kompanije Banje Komerc Bekament. Svi prisutni imali su priliku da isprobaju proizvode i da se lično uvere u kvalitet.

Izvor: Bekament21.11.2016.

Banja Komerc Bekament proširila je svoje tržište na Francusku. France Matos je prepoznao kvalitet naših proizvoda, te shodno tome ostvarili smo saradnju sa njima.
 
Pogledajte video našeg novog distributera.
 

Izvor: Bekament5.08.2016.

U prijatnom ambijentu niškog restorana Bekament je održao prezentaciju i proslavu za majstore povodom otvaranja novog distributivnog centra u Nišu. Naše tehničko lice Miodrag Knežević je kroz interaktivnu prezentaciju majstorima predstavio Bekament asortiman. Majstori su imali priliku da se detaljnije upoznaju i sa novim proizvodima – Bekament PUR penama i silikonima i Bekament stiroporom.

Nakon oficijalnog dela proslava je nastavljena uz svečani ručak i muziku.

Izvor: Bekament20.07.2016.

Bekament je svečano otvorio novu fabriku građevinskog stiropora u okviru proizvodnog kompleksa u Banji. Svečanom otvaranju fabrike prisustvovali su predsednik Vlade Republike Srbije, ministar unutrašnjih poslova, predsednik opštine Aranđelovac, naši mnogobrojni saradnici, zaposleni i prijatelji.

Pročitaj više…

Izvor: Bekament8.06.2016.

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je 1. juna 2016. godine počeo sa radom naš novi distributivni centar u Nišu, na adresi Kosovska br. 12 – kod Mašinske industrije.

distributivni-centar-nis

Bekament distributivni centar Niš

Bekament distributivni centar  pruža potpunu logistiku u vidu razvoza robe na teritoriji Niša i okoline, obaveštenje o akcijama i novim proizvodima, konsultovanje oko materijala, savetovanje i sve ostalo u cilju dobre i stabilne saradnje u budućnosti. Radno vreme distributivnog centra je svakog radnog dana od 07h-15h i subotom od 07h-15h. Posebno se ponosimo mogućnošću obuke majstora po nalogu majstora u našem trening centru.

Banja Komerc Bekament svakodnevno ulaže u rast i razvoj kompanije i zaposlenih, a otvaranje distributivnog centra u Nišu je samo početak novina koje vam ove godine donosi naša kompanija.

Izvor: Bekament4.01.2016.
Izvor: Bekament10.12.2015.

smeKompanija Banja Komerc Bekament je zadovoljila sve postavljene kriterijume i osvojila Excellent SME sertifikat od strane Privredne komore Srbije. Do ovog sertfikata se dolazi zvaničnom metodologijom koja se zasniva na bonitetnoj oceni 6 i više i bonitetnom izveštaju priznate bonitetne kuće COFACE. Bonitetna ocena je rezultat finansijske analize poslovanja preduzeća. Bonitetni izveštaj sadrži i ocenu platnog morala i rizika poslovanja s preduzećem, s prikazom moguće nesolventnosti u periodu od narednih 12 meseci. Punovažnost certifikata se zasniva na stalnom monitoringu bonitetne kuće COFACE. Stalno praćenje poslovanja ovog preduzeća obezbeđuje njegovu primerenu kredibilnost, kako u domaćem, tako i u međunarodnom poslovnom okruženju.

Izvor: Bekament11.11.2015.

Tehničko osoblje iz Banje Komerc Bekament već uveliko obilazi ceo region, obučavajući majstore za nanošenje naših novih dekorativnih materijala. Uporedo, skoro svaki dan se otvara po jedan show room kod Bekament distributera gde svi zainteresovani imaju prilike da vide kako izgledaju dekorativni materijali i da dobiju korisne savete za uređenje svog životnog prostora.

Posetite i Vi neki od naših show room-ova ako Vam treba prava doza inspiracije i preporuka doktora za zidove!

Izvor: Bekament29.09.2014.

Svi proizvodi Banja Komerc Bekament poseduju sertifikate i ateste kako kod nas tako i EU. Banja Komerc Bekament od skoro je dobila sertifikat ETA standard sto potvrdjuje kvalitet naših proizvoda, pored standarda ISO 9001 i ISO 14001. Ekološka, ekonomska i energetska kriza ukazuju da je dosadašni način ekspoloatacije resursa neodrživ i da ekologija i energija predstavljaju dva uzročno-posledični problem budućnosti čovečanstva. Arhitektura je postala jedna od primarnih ciljeva ekološke reforme jer se procenjuje da zgrade za stanovanje koriste 1/6 svetskih zaliha pijace vode, ¼ šumarskih površina i 2/5 fosilnih goriva. Na jednom stambenom objektu se gubi 20% energije kroz krov,  20% kroz prozore i vrata, podrumska ploča 6% i kroz zidove 25-40%. Kako su najveći gubici kroz spoljne zidove kompanija Banja Komerc Bekament je rešila da razvije fasadne sisteme i sa ciljem smanjena potrošnje energije. Uloga spoljšnjeg zida kao elementa omotača objekta je da zaštiti objekat od pregrevanja gubitka toplote, atmosferskih uticaja, zatim da ima i dobre akumulativne sposobnosti kako bi se u objektu obezbedio toplotni ali i zvučni komfor sa ciljem da se smanji potrošnja energenata.

Izvor: Bekament29.08.2014.

 

 

Kompanija Banja Komerc Bekament po sistemu ,,ključ u ruke’’ sagradila je objekat Super Vera u beogradskom naselju Žarkovo, na uglu Trgovačke i ulice Ace Joksimovića. Objekat se prostire na 3.000 m2 i raspolaže sa oko 50 parking mesta.

Poverenje investitora gradimo kvalitetom Bekament proizvoda, a na ukazano poverenje uzvraćamo  besprekornim radom i profesionalnošću.

Izvor: Bekament14.05.2014.

Kompanija Banja Komerc Bekament, 14.5.2014. otvorila je  vrata Bekament Trening centra. U moderno opremljenim prostorijama, kroz praktični i teorijski deo nastave, koju vodi vrhunski tim tehnologa kompanije  Bekament, učesnicima se prenose i demonstriraju tehnike nanošenja i korišćenja Bekament proizvoda. S obzirom na široku paletu Bekament proizvoda, predavanja su ispunjena pitanjima i razmenjivanjem iskustava. Na osnovu anketnih listova koje popunjavaju polaznici, razvija se diskusija, sumiraju se utisci i radi se na otklanjanju potencijalnih poteškoća. Na predavanjima je prisutan i tim iz Bekament laboratorije koji stoji na raspolaganju za sva pitanja i sugestije.

Za ovih mesec dana koliko traje obuka u Trening centru, organizovano je 17 predavanja sa preko 300 učesnika, što je odličan pokazatelj zainteresovanosti za Bekament Trening centrom. Kompanija Banja Komerc Bekament će polaznicima koji budu prošli obuku sa dobrom ocenom, uručiti Bekament sertifikate.

Mala škola za velike majstore organizuje treninge za sve zainteresovane: izvodjače radova, trgovce, investitore iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Kosova, Albanije, Crne Gore.

Svi koji žele da budu deo Bekament Trening centra treba da popune  formular na www.bekament.com i biće kontaktirani u najbržem roku.

Izvor: Bekament9.04.2014.

Bogatu paletu Bekament proizvoda proširili smo sa još tri nova proizvoda.

BK-HidroStop 5/5

Dvokomponentni, hidroizolacioni, fleksibilni polimercementni premaz za vertikalnu i horizontalnu zaštitu površina od vlage. Koristi se za hidroizolaciju potencijalno vlažnih prostorija: kuhinja, kupatila, tuš kabina, bazena, podrumskih površina, terasa, itd. Namenjen za spoljašnju i unutrašnju upotrebu, za pozitivan i negativan pritisak ≤ 1,5 bar.

BK-ParketFix PU

Visokokvalitetan, dvokomponentni, poliuretanski lepak visoke početne i krajnje čvrstoće bez vode i rastvarača, za unutrašnju primenu. Pogodan je za lepljenje svih vrsta parketa, laminata, daščastih podova i parketa od egzotičnog drveta (uz probno lepljenje) na upojne i neupojne podloge. Zbog dobre adhezije i fleksibilnosti pogodan j e pri polaganju parketa na podloge sa podnim grejanjem.

BK-ParketFix Prime

Jednokomponentni poliuretanski premaz bez vode i rastvarača za unutrašnju primenu. Pogodan je za grundiranje prašnjavih, vlažnih podloga pre lepljenja BK-ParketFix PU kao i za izradu parne brane (vlaga podloge max. 4-5 %).