+381 34 677 75 00       info@bekament.com

Aktuelno

Izvor: Bekament7.04.2018.

Izvor: Bekament25.09.2017.

Kompanija Banja Komerc Bekament i Ženski rukometni klub Bekament Bukovička banja nastavljaju saradnju i u 2018. godini.
Tim povodom je u Upravnoj zgradi Bekamenta održana konferencija za medije gde su veći deo seniorske ekipe aranđelovačkog superligaša pozdravili Dejan i Aleksandar Čolović vlasnici kompanije.
Osim nastavka saradnje ova dva privredna i sportska brenda, na konferenciji je bilo reči i o početku nove rukometne sezone za aranđelovačkog superligaša, a predstavljena je i ideja o uključenju rukometnog kluba u akciju „Srcem za budučnost“ u kojoj se prikupljaju sredstva za rekonstrukciju Opšte bolnice u Aranđelovcu čiji je osnivač i pokretač „Bekament fondacija“.
Veći deo seniorske ekipe i stručnog štaba uručio je prigodne poklone domaćinu , dve replike prošlosezonskih dresova u kojima su rukometašice Bekamenta osvojile trofej namenjen pobedniku Kupa Srbije i vicešampionsku titulu , uz najavu da će devojke pokušati da i u narednoj sezoni zadrže nivo dobrih rezultata i igara.

Dejan Čolović je uz dobrododošlicu gošćama čestitao ekipi na osvojenonm trofeju prošle godine , istakavši da i pored toga što na žalost privreda nema posebnog benefita da ulaže u sport , Bekament izdvaja određena finansijska sredstva za sport i jer je sport nešto što pokreće društvo u pozitivnom smeru. Uz ovaj klub su , kaže Dejan i zato što tim , čine uglavnom , devojke iz grada , a uz to veliki broj mladih trenirajući ne samo u ovom klubu , nego i ostalima koje oni pomažu , svoje slobodno vreme ne provodi isključivo uz ekrane računara , tableta , i mobilnih telefona već i na sportskim terenima gde osim boljeg zdravlja , neke buduće generacije stiču i neke dobre navike…
Aleksandar Čolović je izrazio nadu da će ekipa biti bolja na rezultatskom planu u narednoj sezoni , uputivši poziv i drugim privrednicima u gradu pod Bukuljom , da se uključe u finansiranje sporta. On je takođe pomenuo da Bekament osim rukometnog , pomaže i rad FK Banja (Šumadijska okružna liga) , iz mesta u kome posluje kompanija , ali i da učestvuje u finansiranju i ostalih sportskih klubova u gradu , čime se deca „sklanjaju sa ulice“ , te da radeći u klubovima neke nove generacije , stiču radne navike , koje će im kasnije puno značiti u životu , kada budu na nekim drugim zadacima u društvu.
Deo današnje konferencije za medije prošao je i u znaku promocije akcije „Srcem za budućnost“ fondacije Bekament , koja zajedno sa aranđelovačkim privrednicima , Opštinom Aranđelovac i sugrađanima prikuplja finansijska sredstva za rekonstrukciju Opšte bolnice u Aranđelovcu. Do sada , su uglavnom privrednici i Opština , kaže Dejan Čolović , prikupili oko 50 miliona dinara što će biti dovoljno za novi , dograđeni poliklinički deo , ali će se u narednom periodu raditi i na ideji da se čitava bolnica u potpunosti rekonstruiše , što će stanovnicima ovog , i okolnih gradova , omogućiti bolje i kvalitetnije lečenje i dijagnostiku mnogih oboljenja. Istaknuto je da je odziv građana , na žalost mali , uprkos tome što je podeljeno 25.000 flajera koji su za cilj imali da sugrađane obaveste da bi slanjem SMS-a u vrednosti od 100 dinara na broj 1678 mogu pomoći ne samo sebi i svojim budućim pokolenjima.
Posle ovog izlaganja Dejana Čolovića , za reč se javila bivša reprezentativka Sanja Rajović , koja je prenela odluku igrača da se i oni zajedno sa svojim stručnim štabom uključuju u akciju „Srcem za budućnost“ , tako što će se svi zajedno odreći dala novčane nagrade za osvojen Kup Srbije prošle sezone , te da će na račun , na koji se prikupljaju sredstva , u narednih nekoliko dana biti uplaćeno 50.000,00 dinara , kao mali doprinos ekipe akciji koju sprovodi Bekament fondacija.
Zvonko Paunović , prvi trener seniorske ekipe je uz zahvalnost domaćinu na gostoprimstvu i podršci , pomenuo je da su se uz Opštinu Aranđelovac , i pojedina preduzeća iz grada uključila u pomoć klubu , pomenuvši brend Aqua viva kompanije Knjaz Miloš , prevoznika Gavrilović prevoz , kao i Fortuna market i Slatko srce … koji u skladu sa svojim mogućnostima pomažu rad kluba , najaviši i neke nove prijatelje u narednom periodu poput brenda Moja kafica iz Kruševca za koji očekuje da će postati deo porodice ŽRK Bekament Bukovička Banja.
Paunović je rekao da je ekipa spremna za početak sezone koji stručni štab , igrače , upravu kluba i navijače očekuje već u petak od 19:00 sati , kada u Aranđelovac dolazi beogradski Junior , jedan od prošlosezonskih „dužnika“ njegovog tima. Odgovornost , kaže Paunović , da se u narednoj sezoni , ostvari dobar rezultat , nije uslovljena samo kvalitetom devojaka koje igraju u klubu i renomemom i istorijom kluba , već i podatkom da Opština i kompanija , kakva je Bekament , izdvajaju ne mala sredstva , kao i činjenicom da uz 20-u jubilarnu takmičarsku sezonu u „superici“ , Bekament Bukovička Banja , naredne godine obeležava i pola veka postojanja ženskog rukometa u gradu podno Bukulje.
Na kraju konferencije za medije uz prigodne fotografije devojaka i domaćina , predstavljeni su i novi klupski dresovi užičkog proizvođača sportske opreme Ardu sport , u kojima će Bekament Bukovička Banja nastupati u Super ligi i Kupu Srbije.

Izvor: Bekament17.03.2017.

Započeta je prolećna rekonstrukcija fasada u centru Beograda. Tokom ove godine planirano je da se obnovi preko 30 fasada. Bekament sa svojim materijalima učestvuje u ovim projektima koji se izvode pod nadzorom JP Gradsko Stambeno, Grad Beograd.

Na objektima na Terazijama 43 i 45 korišćeni su sledeći Bekament materijali:

-BK-StirolFix Base,

-BK-Therm(mrežica),

-BK-Acryl

-BK-Plast

-BK-StirolFix White

-BK-EPS F

Takođe, naši materijali biće ugrađeni i na objektima koji se nalaze na sledećim adresama

-Terazije br. 6,12,14,28,29,38,40,43,45

-Svetog Save br. 4,6,8

-Katanićeva br.12 ili 22

-Dragoslava Jovanovića br.7,9,11,11a

Izvor: Bekament28.02.2017.

Svečanom večerom Bekament i Izolator proslavili su 10 godina uspešne zajedničke saradnje. U prijatnom ambijentu restorana „Livade“ nadomak Čačka, proslavi desetgodišnjice rada prisustvovalo je preko 300 zvanica, saradnika i prijatelja.
Prve godine smo sa njihovim materijalima osvarili promet od oko osam miliona, a prošle čak 80 miliona u maloprodaju, što jasno govori o kvalitetu njihovih proizvoda„, izjavio je Milomir Šarac, vlasnik firme Izolator.

Zahvaljujemo se firmi Izolator na ukazanom poverenju tokom ovih deset godina i nastavljamo da zajedno ostvarujemo postavljene ciljeve.

Više o proslavi možete pročitati na linku:

http://glaszapadnesrbije.rs/342603/Bekament-ponovo-ispostovao-gradjevinare-Nagrade-i-vecera-za-300-majstora/

Izvor: Bekament1.12.2016.

Kompanija Banja Komerc Bekament je učestovala na međunarodnom privrednom sajmu PANAIR, čiji je organizator Privredna komora Srbije. Sajam je održan od 24.-28.novembra u Tirani, Albanija. Bekament je prestavio novitete u okviru svog asortimana proizvoda i posetiocima sajma detaljnije približio poslovanje kompanije Banje Komerc Bekament. Svi prisutni imali su priliku da isprobaju proizvode i da se lično uvere u kvalitet.

Izvor: Bekament21.11.2016.

Banja Komerc Bekament proširila je svoje tržište na Francusku. France Matos je prepoznao kvalitet naših proizvoda, te shodno tome ostvarili smo saradnju sa njima.
 
Pogledajte video našeg novog distributera.
 

Izvor: Bekament5.08.2016.

U prijatnom ambijentu niškog restorana Bekament je održao prezentaciju i proslavu za majstore povodom otvaranja novog distributivnog centra u Nišu. Naše tehničko lice Miodrag Knežević je kroz interaktivnu prezentaciju majstorima predstavio Bekament asortiman. Majstori su imali priliku da se detaljnije upoznaju i sa novim proizvodima – Bekament PUR penama i silikonima i Bekament stiroporom.

Nakon oficijalnog dela proslava je nastavljena uz svečani ručak i muziku.

Izvor: Bekament20.07.2016.

Bekament je svečano otvorio novu fabriku građevinskog stiropora u okviru proizvodnog kompleksa u Banji. Svečanom otvaranju fabrike prisustvovali su predsednik Vlade Republike Srbije, ministar unutrašnjih poslova, predsednik opštine Aranđelovac, naši mnogobrojni saradnici, zaposleni i prijatelji.

Pročitaj više…

Izvor: Bekament8.06.2016.

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je 1. juna 2016. godine počeo sa radom naš novi distributivni centar u Nišu, na adresi Kosovska br. 12 – kod Mašinske industrije.

distributivni-centar-nis

Bekament distributivni centar Niš

Bekament distributivni centar  pruža potpunu logistiku u vidu razvoza robe na teritoriji Niša i okoline, obaveštenje o akcijama i novim proizvodima, konsultovanje oko materijala, savetovanje i sve ostalo u cilju dobre i stabilne saradnje u budućnosti. Radno vreme distributivnog centra je svakog radnog dana od 07h-15h i subotom od 07h-15h. Posebno se ponosimo mogućnošću obuke majstora po nalogu majstora u našem trening centru.

Banja Komerc Bekament svakodnevno ulaže u rast i razvoj kompanije i zaposlenih, a otvaranje distributivnog centra u Nišu je samo početak novina koje vam ove godine donosi naša kompanija.

Izvor: Bekament4.01.2016.
Izvor: Bekament10.12.2015.

smeKompanija Banja Komerc Bekament je zadovoljila sve postavljene kriterijume i osvojila Excellent SME sertifikat od strane Privredne komore Srbije. Do ovog sertfikata se dolazi zvaničnom metodologijom koja se zasniva na bonitetnoj oceni 6 i više i bonitetnom izveštaju priznate bonitetne kuće COFACE. Bonitetna ocena je rezultat finansijske analize poslovanja preduzeća. Bonitetni izveštaj sadrži i ocenu platnog morala i rizika poslovanja s preduzećem, s prikazom moguće nesolventnosti u periodu od narednih 12 meseci. Punovažnost certifikata se zasniva na stalnom monitoringu bonitetne kuće COFACE. Stalno praćenje poslovanja ovog preduzeća obezbeđuje njegovu primerenu kredibilnost, kako u domaćem, tako i u međunarodnom poslovnom okruženju.

Izvor: Bekament11.11.2015.

Tehničko osoblje iz Banje Komerc Bekament već uveliko obilazi ceo region, obučavajući majstore za nanošenje naših novih dekorativnih materijala. Uporedo, skoro svaki dan se otvara po jedan show room kod Bekament distributera gde svi zainteresovani imaju prilike da vide kako izgledaju dekorativni materijali i da dobiju korisne savete za uređenje svog životnog prostora.

Posetite i Vi neki od naših show room-ova ako Vam treba prava doza inspiracije i preporuka doktora za zidove!