+381 34 677 75 00       info@bekament.com

Aktuelno

Izvor: Bekament17.03.2017.

Započeta je prolećna rekonstrukcija fasada u centru Beograda. Tokom ove godine planirano je da se obnovi preko 30 fasada. Bekament sa svojim materijalima učestvuje u ovim projektima koji se izvode pod nadzorom JP Gradsko Stambeno, Grad Beograd.

Na objektima na Terazijama 43 i 45 korišćeni su sledeći Bekament materijali:

-BK-StirolFix Base,

-BK-Therm(mrežica),

-BK-Acryl

-BK-Plast

-BK-StirolFix White

-BK-EPS F

Takođe, naši materijali biće ugrađeni i na objektima koji se nalaze na sledećim adresama

-Terazije br. 6,12,14,28,29,38,40,43,45

-Svetog Save br. 4,6,8

-Katanićeva br.12 ili 22

-Dragoslava Jovanovića br.7,9,11,11a

Izvor: Bekament28.02.2017.

Svečanom večerom Bekament i Izolator proslavili su 10 godina uspešne zajedničke saradnje. U prijatnom ambijentu restorana „Livade“ nadomak Čačka, proslavi desetgodišnjice rada prisustvovalo je preko 300 zvanica, saradnika i prijatelja.
Prve godine smo sa njihovim materijalima osvarili promet od oko osam miliona, a prošle čak 80 miliona u maloprodaju, što jasno govori o kvalitetu njihovih proizvoda„, izjavio je Milomir Šarac, vlasnik firme Izolator.

Zahvaljujemo se firmi Izolator na ukazanom poverenju tokom ovih deset godina i nastavljamo da zajedno ostvarujemo postavljene ciljeve.

Više o proslavi možete pročitati na linku:

http://glaszapadnesrbije.rs/342603/Bekament-ponovo-ispostovao-gradjevinare-Nagrade-i-vecera-za-300-majstora/

Izvor: Bekament1.12.2016.

Kompanija Banja Komerc Bekament je učestovala na međunarodnom privrednom sajmu PANAIR, čiji je organizator Privredna komora Srbije. Sajam je održan od 24.-28.novembra u Tirani, Albanija. Bekament je prestavio novitete u okviru svog asortimana proizvoda i posetiocima sajma detaljnije približio poslovanje kompanije Banje Komerc Bekament. Svi prisutni imali su priliku da isprobaju proizvode i da se lično uvere u kvalitet.

Izvor: Bekament21.11.2016.

Banja Komerc Bekament proširila je svoje tržište na Francusku. France Matos je prepoznao kvalitet naših proizvoda, te shodno tome ostvarili smo saradnju sa njima.
 
Pogledajte video našeg novog distributera.
 

Izvor: Bekament5.08.2016.

U prijatnom ambijentu niškog restorana Bekament je održao prezentaciju i proslavu za majstore povodom otvaranja novog distributivnog centra u Nišu. Naše tehničko lice Miodrag Knežević je kroz interaktivnu prezentaciju majstorima predstavio Bekament asortiman. Majstori su imali priliku da se detaljnije upoznaju i sa novim proizvodima – Bekament PUR penama i silikonima i Bekament stiroporom.

Nakon oficijalnog dela proslava je nastavljena uz svečani ručak i muziku.

Izvor: Bekament20.07.2016.

Bekament je svečano otvorio novu fabriku građevinskog stiropora u okviru proizvodnog kompleksa u Banji. Svečanom otvaranju fabrike prisustvovali su predsednik Vlade Republike Srbije, ministar unutrašnjih poslova, predsednik opštine Aranđelovac, naši mnogobrojni saradnici, zaposleni i prijatelji.

Pročitaj više…

Izvor: Bekament8.06.2016.

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je 1. juna 2016. godine počeo sa radom naš novi distributivni centar u Nišu, na adresi Kosovska br. 12 – kod Mašinske industrije.

distributivni-centar-nis

Bekament distributivni centar Niš

Bekament distributivni centar  pruža potpunu logistiku u vidu razvoza robe na teritoriji Niša i okoline, obaveštenje o akcijama i novim proizvodima, konsultovanje oko materijala, savetovanje i sve ostalo u cilju dobre i stabilne saradnje u budućnosti. Radno vreme distributivnog centra je svakog radnog dana od 07h-15h i subotom od 07h-15h. Posebno se ponosimo mogućnošću obuke majstora po nalogu majstora u našem trening centru.

Banja Komerc Bekament svakodnevno ulaže u rast i razvoj kompanije i zaposlenih, a otvaranje distributivnog centra u Nišu je samo početak novina koje vam ove godine donosi naša kompanija.

Izvor: Bekament4.01.2016.
Izvor: Bekament10.12.2015.

smeKompanija Banja Komerc Bekament je zadovoljila sve postavljene kriterijume i osvojila Excellent SME sertifikat od strane Privredne komore Srbije. Do ovog sertfikata se dolazi zvaničnom metodologijom koja se zasniva na bonitetnoj oceni 6 i više i bonitetnom izveštaju priznate bonitetne kuće COFACE. Bonitetna ocena je rezultat finansijske analize poslovanja preduzeća. Bonitetni izveštaj sadrži i ocenu platnog morala i rizika poslovanja s preduzećem, s prikazom moguće nesolventnosti u periodu od narednih 12 meseci. Punovažnost certifikata se zasniva na stalnom monitoringu bonitetne kuće COFACE. Stalno praćenje poslovanja ovog preduzeća obezbeđuje njegovu primerenu kredibilnost, kako u domaćem, tako i u međunarodnom poslovnom okruženju.

Izvor: Bekament11.11.2015.

Tehničko osoblje iz Banje Komerc Bekament već uveliko obilazi ceo region, obučavajući majstore za nanošenje naših novih dekorativnih materijala. Uporedo, skoro svaki dan se otvara po jedan show room kod Bekament distributera gde svi zainteresovani imaju prilike da vide kako izgledaju dekorativni materijali i da dobiju korisne savete za uređenje svog životnog prostora.

Posetite i Vi neki od naših show room-ova ako Vam treba prava doza inspiracije i preporuka doktora za zidove!

Izvor: Bekament29.09.2014.

Svi proizvodi Banja Komerc Bekament poseduju sertifikate i ateste kako kod nas tako i EU. Banja Komerc Bekament od skoro je dobila sertifikat ETA standard sto potvrdjuje kvalitet naših proizvoda, pored standarda ISO 9001 i ISO 14001. Ekološka, ekonomska i energetska kriza ukazuju da je dosadašni način ekspoloatacije resursa neodrživ i da ekologija i energija predstavljaju dva uzročno-posledični problem budućnosti čovečanstva. Arhitektura je postala jedna od primarnih ciljeva ekološke reforme jer se procenjuje da zgrade za stanovanje koriste 1/6 svetskih zaliha pijace vode, ¼ šumarskih površina i 2/5 fosilnih goriva. Na jednom stambenom objektu se gubi 20% energije kroz krov,  20% kroz prozore i vrata, podrumska ploča 6% i kroz zidove 25-40%. Kako su najveći gubici kroz spoljne zidove kompanija Banja Komerc Bekament je rešila da razvije fasadne sisteme i sa ciljem smanjena potrošnje energije. Uloga spoljšnjeg zida kao elementa omotača objekta je da zaštiti objekat od pregrevanja gubitka toplote, atmosferskih uticaja, zatim da ima i dobre akumulativne sposobnosti kako bi se u objektu obezbedio toplotni ali i zvučni komfor sa ciljem da se smanji potrošnja energenata.

Izvor: Bekament29.08.2014.

 

 

Kompanija Banja Komerc Bekament po sistemu ,,ključ u ruke’’ sagradila je objekat Super Vera u beogradskom naselju Žarkovo, na uglu Trgovačke i ulice Ace Joksimovića. Objekat se prostire na 3.000 m2 i raspolaže sa oko 50 parking mesta.

Poverenje investitora gradimo kvalitetom Bekament proizvoda, a na ukazano poverenje uzvraćamo  besprekornim radom i profesionalnošću.