fbpx
 +381 34 677 75 00       info@bekament.com

Aktuelno

Izvor: Bekament11.10.2018.

Tehničko osoblje iz Banje Komerc Bekament već uveliko obilazi ceo region, obučavajući majstore za nanošenje naših novih dekorativnih materijala. Uporedo, skoro svaki dan se otvara po jedan show room kod Bekament distributera gde svi zainteresovani imaju prilike da vide kako izgledaju dekorativni materijali i da dobiju korisne savete za uređenje svog životnog prostora.

Posetite i Vi neki od naših show room-ova ako Vam treba prava doza inspiracije i preporuka doktora za zidove!

Izvor: Bekament24.09.2018.

U trenutnoj poslovnoj klimi najčešće postavljeno je pitanje: Kako pokrenuti svoj biznis? Postoje brojni kursevi gde vas uče poslovnoj veštini, umetnosti pregovaranja i strateškog donošenja odluka. Ali u vremenu stalnih tržišnih promena zapravo je pravi izazov imati odgovor na pitanje: Kako opstati u biznisu?

Kada je Dejan Čolović sa svojom porodicom 1992. godine krenuo na neizvestan preduzetnički put nije bilo kurseva i poslovnih akademija, ali posle 26 godina iskustva tokom kojih je njegova kompanija izrasla u velikog regionalnog igrača u proizvodnji materijala za završne radove u građevinarstvu, mogao bi biti predavač na temu poslovnog uspeha.

Pročitaj više…

Izvor: Bekament9.08.2018.

Izvor: Bekament9.08.2018.

Pogledajte u video prilogu kako je Bekament fondacija u saradnji sa Ministarstvom zdravlja, lokalnom samoupravom i privrednicima Aranđelovca, pokrenula projekat proširenja Zdravstvenog centra Aranđelovac. Kao rezultat zajedničkog rada i investicije vredne više od 77 miliona dinara, izgrađen je novi Poliklinički deo bolnice. Želimo da se zahvalimo svima koji su dali svoj doprinos u ostvarivanju ovog plemenitog poduhvata i da poručimo da ovde nećemo stati – nastavljamo dalje da gradimo srcem.

Izvor: Bekament14.06.2018.

Kompanija Bekament je uz prisustvo potpredsednika Vlade Srbije, ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, otvorila nove pogone za proizvodnju praškastih materijala i tečnog programa, kao i potpuno automatizovani magacin u okviru svog fabričkog kompleksa u Aranđelovcu.

U izgradnju ovih proizvodnih pogona, koji su među najmodernijima u Evropi, uloženo je preko osam miliona evra. Ova investicija će omogućiti da se proizvodni kapacitet utrostruči, te će se u fabrici godišnje proizvoditi do 350.000 tona građevinskog materijala. Novi pogoni fabrike su kompletno automatizovani, počev od procesa proizvodnje i pakovanja, pa sve do skladištenja materijala u magacinskom prostoru.

Pokretanjem novih pogona i automatizacijom magacina, kompanija Bekament će biti u mogućnosti da proizvede čak 100 tona praškastih i 70 tona tečnih proizvoda na sat. Prošireni proizvodni kapacitet omogućiće kompaniji Bekament da zadovolji sve potrebe domaćeg i izvoznih tržišta, dok će uz automatizovani magacin postaviti nove standarde kada je reč o brzini i kvalitetu isporuke materijala kupcima.

“Ovo je veliki dan za kompaniju Bekament. Iza nas je 25 godina uspešnog poslovanja tokom kojih smo postavili temelje za budući razvoj. Rezultat toga je naša liderska pozicija u segmentu proizvodnje materijala za završne radove. Zahvaljujući posvećenosti svih zaposlenih u kompaniji, uspeli smo da realizujemo sve što smo planirali do sada i da iz godine u godinu nastavljamo sa trendom rasta u svakom segmentu poslovanja”,
rekao je na otvaranju gospodin Aleksandar Čolović, generalni direktor kompanije Bekament.

Izvor: Bekament7.04.2018.

Izvor: Bekament25.09.2017.

Kompanija Banja Komerc Bekament i Ženski rukometni klub Bekament Bukovička banja nastavljaju saradnju i u 2018. godini.
Tim povodom je u Upravnoj zgradi Bekamenta održana konferencija za medije gde su veći deo seniorske ekipe aranđelovačkog superligaša pozdravili Dejan i Aleksandar Čolović vlasnici kompanije.

Pročitaj više…

Izvor: Bekament17.03.2017.

Započeta je prolećna rekonstrukcija fasada u centru Beograda. Tokom ove godine planirano je da se obnovi preko 30 fasada. Bekament sa svojim materijalima učestvuje u ovim projektima koji se izvode pod nadzorom JP Gradsko Stambeno, Grad Beograd.

Pročitaj više…

Izvor: Bekament28.02.2017.

Svečanom večerom Bekament i Izolator proslavili su 10 godina uspešne zajedničke saradnje. U prijatnom ambijentu restorana „Livade“ nadomak Čačka, proslavi desetgodišnjice rada prisustvovalo je preko 300 zvanica, saradnika i prijatelja.
Prve godine smo sa njihovim materijalima osvarili promet od oko osam miliona, a prošle čak 80 miliona u maloprodaju, što jasno govori o kvalitetu njihovih proizvoda„, izjavio je Milomir Šarac, vlasnik firme Izolator.

Zahvaljujemo se firmi Izolator na ukazanom poverenju tokom ovih deset godina i nastavljamo da zajedno ostvarujemo postavljene ciljeve.

Više o proslavi možete pročitati na linku:

http://glaszapadnesrbije.rs/342603/Bekament-ponovo-ispostovao-gradjevinare-Nagrade-i-vecera-za-300-majstora/

Izvor: Bekament1.12.2016.

Kompanija Banja Komerc Bekament je učestovala na međunarodnom privrednom sajmu PANAIR, čiji je organizator Privredna komora Srbije. Sajam je održan od 24.-28.novembra u Tirani, Albanija. Bekament je prestavio novitete u okviru svog asortimana proizvoda i posetiocima sajma detaljnije približio poslovanje kompanije Banje Komerc Bekament. Svi prisutni imali su priliku da isprobaju proizvode i da se lično uvere u kvalitet.

Izvor: Bekament21.11.2016.

Banja Komerc Bekament proširila je svoje tržište na Francusku. France Matos je prepoznao kvalitet naših proizvoda, te shodno tome ostvarili smo saradnju sa njima.
 
Pogledajte video našeg novog distributera.
 

Izvor: Bekament5.08.2016.

U prijatnom ambijentu niškog restorana Bekament je održao prezentaciju i proslavu za majstore povodom otvaranja novog distributivnog centra u Nišu. Naše tehničko lice Miodrag Knežević je kroz interaktivnu prezentaciju majstorima predstavio Bekament asortiman. Majstori su imali priliku da se detaljnije upoznaju i sa novim proizvodima – Bekament PUR penama i silikonima i Bekament stiroporom.

Nakon oficijalnog dela proslava je nastavljena uz svečani ručak i muziku.