fbpx
 +381 34 677 75 00       info@bekament.com

Donacije i sponzorstva

Bekament je društveno odgovorna kompanija, koja je to i dokazala učestvovanjem u brojnim akcijama, kao i raznim sponzorstvima i donacijama.

Humanost na prvom mestu

Izvor: Bekament24.09.2018.

U trenutnoj poslovnoj klimi najčešće postavljeno je pitanje: Kako pokrenuti svoj biznis? Postoje brojni kursevi gde vas uče poslovnoj veštini, umetnosti pregovaranja i strateškog donošenja odluka. Ali u vremenu stalnih tržišnih promena zapravo je pravi izazov imati odgovor na pitanje: Kako opstati u biznisu?

Kada je Dejan Čolović sa svojom porodicom 1992. godine krenuo na neizvestan preduzetnički put nije bilo kurseva i poslovnih akademija, ali posle 26 godina iskustva tokom kojih je njegova kompanija izrasla u velikog regionalnog igrača u proizvodnji materijala za završne radove u građevinarstvu, mogao bi biti predavač na temu poslovnog uspeha.

Pročitaj više…

Izvor: Bekament9.08.2018.

Izvor: Bekament9.08.2018.

Pogledajte u video prilogu kako je Bekament fondacija u saradnji sa Ministarstvom zdravlja, lokalnom samoupravom i privrednicima Aranđelovca, pokrenula projekat proširenja Zdravstvenog centra Aranđelovac. Kao rezultat zajedničkog rada i investicije vredne više od 77 miliona dinara, izgrađen je novi Poliklinički deo bolnice. Želimo da se zahvalimo svima koji su dali svoj doprinos u ostvarivanju ovog plemenitog poduhvata i da poručimo da ovde nećemo stati – nastavljamo dalje da gradimo srcem.

Izvor: Bekament28.02.2017.

Banja Komerc Bekament u saradnji sa humanitarnom organizacijom „Lifeline“ princeze Katarine, pomogla je izgradnju kuće za porodicu iz Mojsinja. Bekament je donirao građevinski materijal i time obezbedio da porodica Gvozdenović dobije novi dom.  Kao društveno odgovorna kompanija uvek se rado odazivamo ovakvim akcijama i drago nam je da smo usrećili još jednu porodicu.

Više o donaciji možete pogledati u emisiji „Exploziv“.

http://www.prva.rs/web-tv/info/exploziv/31276/exploziv—17022017/93332/u-ime-oca-i-sina.html

http://avalainfo.net/vesti/gvozdenovici-iz-mojsinja-dobili-novu-kuci/

Izvor: Bekament22.06.2016.

Bekament podržao akciju Fondacije „Dejan Stanković“ za izgradnju novih domova

Dodeljeni su ključevi od novih domova porodicama u Obrenovcu čije su kuće uništene u poplavama 2014.godine. Zahvaljujućim donacijama, novi krov nad glavom dobilo je 28 porodica, a dodela ključeva održana je 15.juna 2016. godine u Obrenovcu uz prisustvo predsednika Fondacije Dejana Stankovića, predsednika opštine Obrenovac Miroslava Čučkovića, direktora Bekamenta Aleksandra Čolovića, kao i drugih predstavnika kompanija koje su učestvovale u akciji.
Pročitaj više…

Izvor: Bekament4.07.2013.

Kompanija Banja Komerc Bekament priključila se akciji obnove vrtića „Pčelice“ u Gradišci na poziv distributera Berza Produkt d.o.o. Gradiška. Donacija je obuhvatila materijale za ugradnju termoizolacionog sistema, pa je na objektu od 600 m2 ugrađen Bekatherm Standard Sistem uz pomoć majstora koji su svojim vrednim radom doprineli da se radovi obave profesionalno i kvalitetno. Vrtić je već dugi niz godina bez fasade i ovom akcijom najmlađim građanima Gradiške omogućen je prijatan i zdraviji boravak u ovoj ustanovi. Kapacitet vrtića „Pčelice“ je 100 dece, u okviru kojeg su deca u jaslicama, kao i malo stariji mališani.

Svečanosti povodom završetka radova prisustvovali su predstavnici opštine Gradiška, kao i predstavnici medija koji su doprineli da se ova akcija obeleži na način koji je i zaslužila.

Kompanija Banja Komerc Bekament u okviru svog društveno odgovornog poslovanja nastaviće i u narednom periodu da pomaže sličnim akcijama.

Izvor: Bekament7.07.2012.

U skladu sa svojim društveno odgovornim poslovanjem kompanija Banja Komerc Bekament DOO pružila je podršku Konjičkom klubu Šabac, koji je tim povodom, u znak zahvalnosti 7. Jula 2012. godine organizovao Bekament trkački dan. Održano je 4 galopske trke i jedna trka u sulkama, a predstavnici kompanije Bekament pobednicima su uručili pehare, izrazili zahvalnost KK Šabac i nadu da će zajedničkim trudom stvoriti moderan, evropski konjički klub .

Bekament trkačkom danu prisustvovalo je preko 4000 posetilaca, koji su imali prilike da uživaju u nadmetanju najboljih rasnih galopera na području naše zemlje.

Kompanija je još jednom pokazala primer dobre prakse društveno odgovornog poslovanja aktivno učestvujući u projektu koji doprinosi dobrobiti zajednice u kojoj posluje i pozvala sve partnere da prihvate koncept korporativne filantropije.

Izvor: Bekament26.06.2012.

Kompanija Banja Komerc Bekament DOO podržala je akciju pod nazivom “Most humanosti” u Kraljevu 22, 23, i 24. juna 2012. godine, koju su organizovali Šabačka Opšta bolnica i Zdravstveni centar iz Kraljeva kao vid podrške nacionalnoj kampanji “ZAVEŠTAJ ORGANE – PRODUŽI ŽIVOT”.

Kompanija Bekament već drugu godinu za redom podržava ovu akciju i na taj način skreće pažnju javnosti na važnost podizanja svesti o značaju doniranja organa

Izvor: Bekament21.03.2012.

U okviru svog društveno odgovornog poslovanja kompanija Bekament u da u svojoj najnovijoj akciji donirala materijal za sanaciju manastira Gradac u okolini Kraljeva.

Manastir je podignut u 13. veku i zadužbina je Svete Jelene Nemanjić, žene Uroša I. Danas je Gradac ženski manastir.

Izvor: Bekament21.03.2012.

Kompanija Bekament je donirala izgradnju kuće za decu ometenu u razvoju u opštini Trstenik. Svečanoj dodeli donacije, pored predstednika opštine prisustvovale su i mnoge ličnosti iz javnog života.

Snimci sa svečane dodele donacija: