fbpx
 (SR) +381 34 677 75 00       info@bekament.com

Bekatherm Sistemi Prestige

Ndryshimet e mëdha klimatike që ndodhin në botë, Na shtyn të mendojmë me kujdes në lidhje me qëndrimin ndaj mjedisit në të cilin jetojmë dhe të kursimit të energjisë maksimale. Mjedisi, kriza ekonomike dhe të energjisë tregojnë se mënyra aktuale e shfrytëzimit të burimeve është e paqëndrueshme dhe se ekologjia dhe energjia janë Dy problemi shkakësore për të ardhmen e njerëzimit. Arkitektura është bërë një nga objektivat kryesore të reformës së mjedisit ashtu siç është vlerësuar se ndërtesat për përdorim rezidencial ku shpenyojnë 1/6 e rezervave në botë të ujit të pijshëm, 1/4 dhe 2/5 e sipërfaqes pyjore të lëndëve djegëse fosile. Në një ndërtesë banimi humbet 20% të energjisë së saj nëpër çati, 20% përmes dritareve dhe dyerve, pllaka podrumi 6% nëpër muret e 25-40%.

Roli i murit të jashtëm, si një element i ecjes së ndërtimit është për të mbrojtur ndërtesën nga humbjet e nxehtësisë, efektet atmosferike, atëherë ajo ka një aftësi të mirë të grumbulluar për të siguruar ngrohje në shtëpi dhe rehati akustike me qëllim për të reduktuar konsumin e energjisë.

Si humbjet më të mëdha përmes mureve të jashtme kompania Banja Komerc Bekament ka vendosur për të zhvilluar një system të fasadës me qëllim të reduktuar konsumin e energjisë. Të gjitha produktet e Banja Komerc Bekament kanë certfikata, si dhe certifikatat si në vendin tonë dhe BE. Banja Komerc Bekament ka një certifikatë për ETA standard (vlerësimi teknik Evropian), i cili konfirmon cilësinë e produkteve tona, përveç standardit ISO-9001 dhe ISO-14001


image003

Visokopostojan i otporan sistem termoizolacije Bekatherm Prestige termoizolacioni sistem sa BK-StirolFix Special lepkom nudi visoku otpornost, visoku termo i zvučnu izolaciju i garantuje dug životni vek. Kombinacija sa lamelama od kamene vune objedinjuje negorivost i visoku paropropusnost.

Faza e punimeveSistemet e implementimit ShpenzimetTharjaTiparet
Ngjitja e pllakave stirolfix_specialBK-StirolFix Specialstirolfix_1BK-StirolFix 1Cca. 5,5-6,0 kg/m21 ditëCilësi e punimt kualitativ  vendosja e mirë përdorim univerzal cilësi e lart rezistuese
kamena_vuna2 plaka në m2 Përpunimi i lehtë mbrojtje optimale termike Ndërtesa e Vjetër Ndërtesat e reja
pvc_tiplKënde: 4 copë. / m2Pllaka të drejta: 6 copë. / m2 Mjaftueshëm plakat e fortaNuk ka rrezik nga korozioni
Vendosja e rrjetes përforcuese dhe nivelimi i pllakësmrezica1 m2 Rrezistent ndaj alkalis qëndrrueshmëri e madhe  nga shkyerja, hekja dhe shtrengimi pa mundësi që të dobësohet
stirolfix_specialBK-StirolFix SpecialCca. 6,0-7,0 kg/m27 ditëCilësi e madhe e punimit vendosja e mirë aplikim univerzal cilësi e lart reyistent ndaj avullit
Impregnjimin dhe vendosje e fasades dekorative bk-grind-universalBK-Grund Universal0,25 kg/m2 24 orë Për pranim më të mirë, barazim, neutralizim, shtrëngim i rezistent ndaj ujit të të gjitha mineraleve dhe astarëve tjerë.
bk-silBK-Sil Si&Si1,5 mm / struktur / 2,5 kg/m21,5 mm / full / 2,7 kg/m22,0 mm / struktur / 3,0 kg/m22,0 mm / full / 3,15 kg/m2Minimalisht 7 ditë me një stabilitet të kohës*Nivel i lartë rezistent ndaj ujit Nivel i lartë i mekanikës Cilësia e shkëlqyer e punimit

*Kushte të qëndrueshme të motit janë ato në të cilat temperaturat nuk do të bjer nën një prag të caktuar  (+ 15 ° C me silikat, + 5 ° C për fasadat e tjera dekorative), dhe kështu nuk do të vërehet ardhja e rreshjeve të shiut, lagështia e lartë nuk është.

Varijim të lyerjeve:

  • BK-Grund Universal - astar universal
  • BK-Grund Silicat – astar në bazë silikat

Varijojnë Llaçet përfundimtar dekorative:

  • BK-Plast – Llaç akrilik
  • BK-S Plast – Llaç silikat
  • BK-Sil Si&SI – Llaç silikat-silikoni
  • BK Sil – Llaç silikoni
  • BK-Briv Special – llaçi mineral i çmuar

Informacionet

*Kushte të qëndrueshme të motit janë ato në të cilat temperaturat nuk do të bjer nën një prag të caktuar (+8°C me silikat, +5°C për fasadat e tjera dekorative), dhe kështu nuk do të vërehet ardhja e rreshjeve të shiut, lagështia e lartë nuk është.


Për më shumë informacione dhe këshilla të ekspertëve, kontaktoni shërbimin teknik Bekament me telefon +381 34 677 75 00
ose me mejl
info@bekament.com


Download