fbpx
 +381 34 677 75 00       info@bekament.com

BK-Sani CID Sredstvo za uništavanje zidnih algi i buđi

Opis i područje primene

Tečno biocidno sredstvo za zaštitu i naknadni tretman zidnih površina obrađenih fasadnim materijalima, disperzionim bojama, kamenom, ciglom, betonom, izuzev drveta od štetnog delovanja mikroorganizama.

Priprema i nanošenje

Bočicu pre upotrebe dobro promućkati i BK-Sani CID razrediti sa vodom u razmeri 1:5. Površine premazati rastvorom tako da premaz zapenuša. Suva premazana površina za čoveka nije štetna. Za sušenje površine u zavisnosti od uslova treba 2-4 sata. Ne mešati sa ostalim premazima. Posle 24h premazanu fasadnu površinu (ako je moguće) isprati sa mlazom vode, odnosno unutrašnje površine oprati mokrom krpom. Po potrebi proizvod se može naneti više puta ponovljenim postupkom sa razmakom od 24 h. Nanosi se četkom, valjkom ili sunđerom do potpunog kvašenja površine i penušanja sredstva.

Napomena: Proizvod nije namenjen za dodavanje u druge premaze.

Rok trajanja:

Do 12 meseci, u originalno zapakovanoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5 do +25 stepeni, zaštićeno od sunčeve svetlosti i smrzavanja.

Potrošnja

50-100ml/m²

Pakovanje

500 ml.

KALKULATOR POTROŠNJE

Unesite kvadraturu


* Potrošnja proizvoda varira u zavisnosti od različitih faktora od kojih su neki: upojnost i hrapavost podloge, debljina premaza, broj premaza, granulacija zrna, tehnika nanošenja, željena nijansa...