fbpx
 (SR) +381 34 677 75 00       info@bekament.com

BK-ParketFix Prime Jednokomponentni poliuretanski premaz

Opis i područje primene

Jednokomponentni poliuretanski premaz bez vode i rastvarača za unutrašnju primenu. Pogodan je za grundiranje prašnjavih, vlažnih podloga pre lepljenja BK-ParketFix PU kao i za izradu parne brane (vlaga podloge max. 4-5 %).

Priprema i nanošenje

Podloga na koju se premaz nanosi mora biti čvrsta, čista, suva, bez ostataka ulja, masnoća i drugih materijala. Premaz je pogodan za sve mineralne podloge kao što su betonske površine, cementni estrih, anhidritne podloge i sl. Premaz nije dozvoljeno razređivati. Nanositi farbarskom četkom ili kratkodlakim valjkom ravnomerno po podlozi u tankom sloju. Kod podloga sa višim sadržajem vlage grundiranje ponoviti sa razmakom od 2-3 h. Lepljenje podnih obloga izvršiti nakon potpunog sušenja premaza (min. 24 h).

Potrošnja

Oko 0,10-0,15 kg/m2 /sloju, zavisno od vrste podloge.

Rok trajanja

Do 12 meseci u originalno zapakovanoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +50 C do +250 C, zaštićeno od sunčeve svetlosti i smrzavanja. Datum proizvodnje utisnut na ambalaži.

Pakovanje

1kg

KALKULATOR POTROŠNJE

Unesite kvadraturu


* Potrošnja proizvoda varira u zavisnosti od različitih faktora od kojih su neki: upojnost i hrapavost podloge, debljina premaza, broj premaza, granulacija zrna, tehnika nanošenja, željena nijansa...