fbpx
 +381 34 677 75 00       info@bekament.com

Trening centar

Na obroncima planine Venčac, u sklopu sedišta kompanije Banja Komerc Bekament, otvorili smo vrata Bekament Trening Centra za stručno osposobljavanje fasadera, molera, keramičara i parketara. Trening centar je dostupan svakome ko želi da se uveri u kvalitet Bekament proizvoda i isproba materijale uz stručnu podršku tehničke službe. Centar će raditi u saradnji sa vrhunskim timom tehnologa koji svakodnevno vrše kontrolu u najsavremenijoj laboratoriji u sklopu kompanije.

Trening centar se prostire na 1.000 kvadratnih metara sa moderno opremljenim prostorijama. U sklopu trening centra polaznici imaju sve uslove za usvajanje teoretskih i praktičnih znanja u svim fazama završnih radova u građevinarstvu. Samo funkcionisanje i edukacija trening centra osmišljena je na taj način da ponudi veliki opseg znanja koje će naša stručna lica prenositi na predavanjima u učionici koja je fzički odvojena od prostorije za praktičnu nastavu, i u isto vreme predstavljaće zadovoljstvo u razmeni iskustava u delu kroz praktičnu nastavu u našem trening centru.

Cilj ovog trening centra jeste profesionalna teoretska i praktična edukacija o Bekament proizvodima za sve one koji žele da obogate svoje znanje i ponude svoju stručnost i iskustvo na polju završnih gradjevinskih radova.

Ukoliko želite da budete deo Bekament trening centra, popunite formular i mi ćemo Vas kontaktirai u najkraćem roku i zakazati Vam predavanje,

S poštovanjem,
Kompanija Banja Komerc Bekament
20140514_115106

Formular

 

Provera