Ceramic

Kuhinja, kupatilo, podrum, terasa ili krov su među najosetljivijim delovima stambenog ili poslovnog prostora. Sigurnu i dugotrajnu zaštitu od vode i vlage obezbeđuje HYDRO linija proizvoda koja pokriva i najzahtevnije potrebe u domenu hidroizolacije. Sistem za polaganje keramike, prirodnog kamena ili staklenog mozaika iz programa CERAMIC omogućava realizaciju i najhrabrijih ideja. Proizvode iz HYDRO / CERAMIC sistema odlikuje pouzdanost, dugotrajnost i ekonomičnost (dobar odnos cena /kvalitet i manja potrošnja). Lepkovi za keramiku i hidroizolacioni premazi zadovoljavaju tehničke normative evropskih standarda i nose oznaku CE.

Podloga

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur ili adipiscing elit Donec nec eros eget pellen non erat Maecenas nibh dolor,

Istraži paletu proizvoda
lines

Lepak za keramičke pločice

Veliki izbor lepkova za keramičke pločice za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Pogodni su i za lepljenje mermera, granita, gres pločica, mozaika, prirodnog i veštačkog kamena, na zidne, podne i fasadne površine, isključivo na čvrste podloge. Lepkovi su pogodni za lepljenje pločica niske upojnosti, kao i pločica velikih dimenzija na deformabilne površine, kao i na površine sa već postojećim pločicama. Pogodni su za upotrebu u kupatilima, kuhinjama, balkonima, terasama, bazenima i sistemima sa podnim grejanjem.

Istraži paletu proizvoda
lines

Masa za fugovanje

Visokokvalitetna, vodoodbojna masa za fugovanje keramičkih i staklenih pločica, kao i ploča od veštačkog i prirodnog kamena, na horizontalnim i vertikalnim površinama. Namenjena za fuge širine do 10 mm, za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Otporna na nastanak buđi. Dostupna u 24 nijanse.

Istraži paletu proizvoda
lines