Interior

Svakoga dana čovek provede 16 ili više sati u zatvorenom prostoru. Da bi se u njemu osećao prijatno, neophodno je da enterijer bude zdrav, čist i uredan. Za besprekorne unutrašnje zidove potrebna su pouzdana i lako izvodljiva rešenja. Kao odgovor na ovaj izazov kreirali smo INTERIOR liniju proizvoda koja donosi standardni sistem za unutrašnje zidove, sistemska rešenja za obradu unutrašnjih zidova za prostorije sa povećanom vlažnošću (kuhinja i kupatilo) i za blokadu mrlja na unutrašnjim zidovima. Ekološke i paropropusne unutrašnje boje na vodenoj bazi, proizvedene po najvišim evropskim eko-standardima, obezbeđuju zdrav život, bez toksičnih isparenja i hemikalija. Imaju odličnu pokrivnu moć i širok izbor nijansi.

Masa za izravnavanje

Masa za izravnavanje za unutrašnje zidove za mašinkso i ručno nanošenje, može biti na akrilnoj ili krečnoj osnovi. Akrilna gotova glet masa služi za tankoslojno izravnavanje unutrašnjih zidova u ukupnoj debljini do 3mm. Praškasta glet masa za izravnavanje unutrašnjih zidova nanosi se u ukupnoj debljini do 6mm, zbog mogućnosti debljeg nanosa pogodna je za izravnavanje grubih zidova kao i za izravnavanje zidova od betona i gips-karton ploča. Podloga na koju se nanosi glet masa mora biti čvrsta, čista, suva i kod jako upijajućih podloga impregnirana BK Ultra Prime-om.

Istraži paletu proizvoda
lines

Boja za unutrašnje zidove

Unutrašnje boje poseduju odličnu pokrivnu moć i paropropusnost, otporne su na suvo i mokro brisanje, imaju širok izbor nijansi. Površina na koju se nanose unutrašnje boje mora biti čvrsta, čista, suva bez slabo vezanih delova, masnih mrlja i premazana BK-Podlogom. Nanošenje se obično vrši kratkodlakim valjkom u dva sloja. Drugi sloj se nanosi nakon potpunog sušenja prvog.

Istraži paletu proizvoda
lines

Unutrašnji dekorativni malter

Unutrašnji dekorativni malter namenjen je za sve unutrašnje zidne površine. Može biti na akrilnoj osnovi sa odlikama velike čvrstoće, vodoodbojnosti i obradivosti, ili mozaični malter od višebojnog zrna sa ili bez svetlucavih dodataka, za obradu unutrašnjih zidova i detalja koje treba posebno istaknuti, kao i mineralni tankoslojni malter na krečno-cementnoj osnovi za sve fino izravnate podloge. Unutrašnji dekorativni malter nanosi se ručno nerđajućom metalnom gletericom. Tanji nanos omogućava dobijanje finije strukture dok se debljim nanosom postiže efekat grublje površine.

Istraži paletu proizvoda
lines

Sredstvo za toniranje

Sredstva za toniranje su koncentrovana tečna sredstva za nijansiranje unutrašnjih disperzionih boja i dekorativnih materijala. U ponudi se nalazi 10 različitih boja. Sredstvo se dodaje u proizvod koji se nijasnira i meša se intenzivno do potpune homogenizacije i raspoređivanja boje.

Istraži paletu proizvoda
lines

Proizvod za gips-karton ploče

Istraži paletu proizvoda
lines