Bekatherm

Proizvodi za izolaciju

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur ili adipiscing elit Donec nec eros eget pellen non erat Maecenas nibh dolor,

Fasadni EPS

Fasadni EPS su fasadne termoizolacione ploče izrađene od ekspandiranog polistirena bez dodavanja bilo kakvih primesa u postupku proizvodnje u skladu sa SRPS EN 13163. Namenjene su za ugradnju u kontaktnim termozolacionim fasadnim sistemima (ETICS). Odlikuje ih niža toplotna provodljivost uz povećanu mehaničku čvrstoću. Postoje 3 vrste: EPS F, EPS Grafit i EPS Gold.

Istraži paletu proizvoda
lines

Građevinski EPS

Građevinski EPS su termoizolacione ploče od ekspandiranog polistirena (stiropora) bez dodavanja bilo kakvih primesa u postupku proizvodnje u skladu sa SRPS EN 13163. Primenjuju se za potrebe termoizolacije u područjima manje opterećenih horizontalnih površina kao i za termoizolaciju betonskih elemenata kosih krovova i ravnih krovova (veća opterećenja). U zavisnosti od mehničkih, sigurnosnih i termičkih zahteva može se koristiti kao termoizolacioni sloj u sendvič panelima, sendvič zidovima, za termoizolaciju unutrašnjih zidova, plafona i krovova.

Istraži paletu proizvoda
lines

XPS (Stirodur)

XPS izrađena od ekstrudirane polistirenske pene (stirodura), rebraste površinske strukture. XPS ploče su otporne na vodu i visoka pritisna opterećenja, služe za izolaciju novogradnje i renoviranje postojećih građevina. Primenjuju se za izolaciju temelja, podova sa velikim pritisnim opterećenjem, perimetarnu izolaciju, izolaciju ravnih krovova.

Istraži paletu proizvoda
lines