PROTECTART

Kao neodvojivi deo prirode imamo potrebu da prostor u kome boravimo oplemenimo prirodnim elementima. Bez odgovarajuće zaštite, ovi elementi brzo propadaju ili gube svoju funkcionalnost. Prateći aktuelne standarde u oblasti dekoracije i zaštite drveta i metala, razvili smo PROTECTART liniju proizvoda koja pored sistema na uljanoj i nitro bazi nudi i ekološke sisteme za zaštitu na vodenoj bazi. Odlikuje ih visok stepen zaštite drveta i metala, dobra pokrivnost, jednostavnost i širok spektar primene. Osim što štite, PROTECTART proizvodi oplemenjuju prostor širokom paletom boja, a nude i mogućnost prikaza različitih vrsta drveta.

Impregnacija za drvo

Impregnacija za drvo namenjena za tretman i zaštitu drveta. Tečno biocidno sredstvo na vodenoj osnovi sadrži aktivne supstance koje su efikasne u zaštiti drveta od buđi koje uništavaju drvo, plesni koji utiču na promenu boje drveta i insekata koji napadaju drvo. Impregnacija za drvo izuzetno lako prodire kroz pore drveta, štiteći dubinske slojeve drveta. Proizvod reguliše sadržaj vlage u drvetu i omogućava dobru prionljivost narednih premaza. Premaz se može koristiti za nanos na drvene površine napolju, koje nisu u direktnom kontaktu sa zemljom ili vodom.

Istraži paletu proizvoda
lines

Podloga za pokrivni premaz za drvo

Istraži paletu proizvoda
lines

Podloga za premaz za metal

Istraži paletu proizvoda
lines

Transparentni premaz za drvo

Istraži paletu proizvoda
lines

Pokrivni premaz za drvo i metal

Istraži paletu proizvoda
lines

3 u 1 premaz

3 u 1 premaz je brzosušiva boja za metal sa osobinama antikorozivnosti, osnovne i završne boje u jednom premazu. Ima dobru pokrivnu moć, razlivanje i popunjavanje, odlikuje ga izuzetna tvrdoća, elastičnost, adhezija, otpornost na udar i zaštita od atmosferskih uticaja. Može da sadrži sitne metalne opiljke koji tretiranoj površini daju specifičnu reljefastu strukturu, pa je idealan za bojenje kovanog gvožđa, dok običnom metalu daje efekat kovanog gvožđa. Takođe, može se koristiti i za bojenje drveta, plastike i pocinkovanog metala.

Istraži paletu proizvoda
lines

Proizvodi za specijalnu namenu

Proizvodi za specijalnu namenu obuhvataju – pokrivne premaze za radijatore (služe za dekorativnu zaštitu radijatora i sličnih metalnih površina, otporni su na habanje i temperature do 120°C), termostabilne premaze (namenjeni za kotlove, čunkove, šporete, radijatore, dalekovode, i otporni na temperature do 600°C) i lak za čamce (bezbojni premaz visokog sjaja namenjen zaštiti drveta u enterijeru i eksterijeru, otporan na vodu, mehaničke i atmosferske uticaje).

Istraži paletu proizvoda
lines