Бекамент на панаир в прищина

Бекамент на панаир в прищина

Бекамент на панаир в прищина

Бекамент на панаир в прищина

С цел да представи производствената си програма, компанията Баня Комерц Бекамент ДОО участва заедно със своя дистрибутор за Косово Babija Commerc NTP на панаира на строителството Expokos в Прищина от 15 до 18 май 2013 година. Този път продуктовата програма Бекамент беше представена с най-голям акцент върху декоративните и фасадните материали. Посетителите имаха възможността да се запознаят с атрактивни мостри, да изпробват продукти и лично да се уверят в тяхното качество.

По време на панаира беше организирана и среща с дистрибутора Babija Commerc NTP и подразпространителите от този пазар. Значителен брой собственици и представители на фирми за продажби на дребно присъстваха на презентацията, организирана по време на тази среща, както и на тържествената вечеря. На всички присъстващи Бекамент представи новостите в продуктовата си гама, като най-голямо внимание бе обърнато на лепилата за паркет, фасадните и декоративните продукти.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.