A bekament támogatta a nurdort és a “pružI korak” elnevezésű akciót

A bekament támogatta a nurdort és a “pružI korak” elnevezésű akciót

A bekament támogatta a nurdort és a “pružI korak” elnevezésű akciót

A bekament támogatta a nurdort és a “pružI korak” elnevezésű akciót

Kompanija Bekament priključila se kao donator humanitarnoj akciji „Pruži korak“ koju organizuje Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR), a u cilju prikupljanja sredstava za izgradnju roditeljske kuće u Beogradu.

Organizacija ovako važne diplomatske posete podrazumevala je sastanak upoznavanja i obilazak fabričkog kompleksa.

NURDOR postoji od 2003. godine  i do sada je kroz rezultate svog rada značajno unapredilo sektor pedijatrijske onkologije u Srbiji. Udrženje danas ima više od 1.000 volontera u celoj Srbiji i iza sebe ogroman broj uspešnih projekata.

NURDOR trenutno vodi pet roditeljskih kuća u Beogradu, Nišu i Novom Sadu

Roditeljske kuće namenjene su smeštaju i brizi o prodicama čija se daca leče u ovim gradovima, koji dolaze iz udaljenih krajeva Srbije, a nemaju mogućnosti da obežbede adekvatan smeštaj.

Roditeljska kuća puža osećaj doma i čini da bolest detetu ne oduzme detinjstvo , a roditeljima dostojanstvo.

Aplikacija „Pruži korak“ na kojoj počiva ovaj humanitarni projekat, meri korake i konveruje ih u dinare, a društveno-odgovorne kompanije iz Srbije „otkupljuju korake“ i svoja sredstva doniraju NURDOR-u za izgradnju nove roditeljske kuće u Beogradu.

Svaki pojedinac može da se priključi kampanji, prati njen tok i da svoj doprinos preuzimanjem mobilne aplikacije „Pruži korak“ na Google Play Store/App Store.

Kao društveno-odgovorna kompanija, Bekament podržava humane inicijative namenjene poboljšanju kvaliteta života, a pre svega one usmerene na brigu o ljudima i društvu u celini.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..