Наши производи

Bekament портфолиото составенo е од материјали за завршни работи во градежништвото кои подразбираат производи за надворешни и внатрешни ѕидови, изолација, хидроизолација и керамика, декоративни материјали, производи за дрво и метал, производи за заптивање и лепење, рачно и машинско малтерисување како и производи за специјални намени.

Својот широк спектар од над 250 производи од споменатите категории го пласираме до крајните корисници на повеќе од 10 пазари во регионот и Европската Унија.

Потрошувачка на термоизолациониот материјал

Калкулатор
Долготрајна заштита на дрвото со линијата производи бекамент protectart

Долготрајна заштита на дрвото со линијата производи бекамент protectart

Погледни го блогот