сила

квалитет

храброст

грижа

bekament-bg

НАШИ ПРОИЗВОДИ

Bekament портфолиото составенo е од материјали за завршни работи во градежништвото кои подразбираат производи за надворешни и внатрешни ѕидови, изолација, хидроизолација и керамика, декоративни материјали, производи за дрво и метал, производи за заптивање и лепење, рачно и машинско малтерисување како и производи за специјални намени.

Својот широк спектар од над 250 производи од споменатите категории го пласираме до крајните корисници на повеќе од 10 пазари во регионот и Европската Унија.

bekaterm-bag bekaterm-bucket
interior-bag interior-bucket
hidro-bag hidro-bucket
ceramic-bag ceramic-bucket
Bekatherm

BEKATHERM

Производи за надворешни ѕидови и изолација

Interior

Interior

Производи за внатрешни ѕидови

hydro

Hydro

Производи за хидроизолација

Hydro Ceramic baner

CERAMIC

Производи за керамика

Decor

DÉCOR

Производи за декорација на внатрешни и надворешни ѕидови

ProtectArt

ProtectArt

Производи за дрво и метал

Sealfix

Sealfix

Производи за заптивање и лепење

Floor

Floor

Производи за подополагање

classic-main-kategorije

Classic

Производи за машинско малтерисување

Special

Special

Производи за специјална намена

Кои се предностите од квалитетната хидроизолација на бањата?
bekament-logo

Кои се предностите од квалитетната хидроизолација на бањата?