ЛЕПИЛО ЗА КЕРАМИЧКИ ПЛОЧКИ

SiproFix BK 170 Elastic

Високо флексибилно лепило за керамички и гранитни плочки за внатрешна и надворешна употреба.

Дознај повеќе

SiproFix BK 160 Super FLex

Флексибилно лепило за керамички и гранитни плочки за внатрешна и надворешна упораба.

Дознај повеќе

SiproFix BK 160 White

Fleksibilni lepak za keramičke i granitne polčice za unutrašnju i spoljašnju upotrebu.

Дознај повеќе

SiproFix BK 155 Rapid White

Бело лепило со карактеристика на забрзано врзување за сите видови на подни и ѕидни плочки

Дознај повеќе

SiproFix BK 110 Flex

Флексибилно лепило за керамички плочки за внатрешна и надворешна употреба.

Дознај повеќе

SiproFix BK 110

Појачан градежен лепак на цементна основа за посилни оптоварувања (класа C2TE). Содржи сив портланд цемент

Дознај повеќе

SiproFix BK 90

Стандарден градежен лепак на цементна основа за нормални оптоварувања (класа C1). Содржи сив портланд цемент.

Дознај повеќе