Bekatherm

Производи за надворешни ѕидови и изолација

Истражете ја палетата на производи

Човекот отсекогаш е во потрага за заштита од природни непогоди. Оваа потреба со текот на времето се развила во потреба за удобност. Во потрагата за решение, грижејќи се за природата ги развивме BEKATHERM фасадните системи кои обезбедуваат долготрајна и сигурна заштита на деловните и станбените објекти, удобност и топлина кои куќата ја претвораат во дом. Eнергетската ефикасност на BEKATHERM системите ги намалува трошоците и позитивно влијае на животната средина. Врвниот квалитет, потврден со ETA сертификатот обезбедува и до 25 години гаранција.

БЕЗБЕДНОСТ ОД НАДВОР, ТОПЛИНА ВНАТРЕ