Bekatherm


Производи за надворешни ѕидови и изолација

Човекот отсекогаш е во потрага за заштита од природни непогоди. Оваа потреба со текот на времето се развила во потреба за удобност. Во потрагата за решение, грижејќи се за природата ги развивме BEKATHERM фасадните системи кои обезбедуваат долготрајна и сигурна заштита на деловните и станбените објекти, удобност и топлина кои куќата ја претвораат во дом. Eнергетската ефикасност на BEKATHERM системите ги намалува трошоците и позитивно влијае на животната средина. Врвниот квалитет, потврден со ETA сертификатот обезбедува и до 25 години гаранција.

Безбедност од надвор, топлина внатре

Завршни Фасадни Малтери


BK-Plast

BK-Plast

Фасаден малтер на акрилна база

Дознај повеќе
BK-Sil Si&Si

BK-Sil Si&Si

Фасаден малтер на силикатно-силиконска база

Дознај повеќе
BK-Sil

BK-Sil

Фасаден малтер на силиконска база

Дознај повеќе
BK-S Plast

BK-S Plast

Фасаден малтер на силикатна база

Дознај повеќе
BK-Kul

BK-Kul

Декоративен мозаичен малтер

Дознај повеќе
BK-Banjalit

BK-Banjalit

Племенит минерален малтер -'Дабова кора".

Дознај повеќе
BK-Briv Special

BK-Briv Special

Фасаден минерален малтер

Дознај повеќе
BK-Terofa

BK-Terofa

Фасаден минерален малтер за прскање на ѕидови

Дознај повеќе

Лепила За Лепење И Армирање


BK-StirolFix 1

BK-StirolFix 1

Високо-флексибилно лепило за лепење на EPS,EPS G,XPS и MW плочи и вметнување арматурна мрежа.

Дознај повеќе
BK-StirolFix WDVS

BK-StirolFix WDVS

Лепак за лепење на EPS и MW плочи и вметнување арматурна мрежичка.

Дознај повеќе
BK-StirolFix Base

BK-StirolFix Base

Лепак за лепење EPS плочи.

Дознај повеќе
BK-StirolFix Special

BK-StirolFix Special

Високо-флексибилно лепак за лепење на EPS,EPS G,XPS и MW плочи и вметнување арматурна мрежа.

Дознај повеќе
BK-StirolFix White

BK-StirolFix White

Бел флексибилен лепак за вметнување арматурна мрежа.

Дознај повеќе

Подлоги


BK-Grund Universal

BK-Grund Universal

Универзална структурна подлога

Дознај повеќе
BK-Acryl

BK-Acryl

BK-Acryl Структурна подлога за акрилни малтери и бои

Дознај повеќе
BK-Ultra Prime

BK-Ultra Prime

Универзална подлога

Дознај повеќе
BK-Grund Silicat

BK-Grund Silicat

Структурна подлога за силикатни малтери и бои

Дознај повеќе
BK-Penetrat

BK-Penetrat

Високопенетрирачка подлога за слабо врзувачки површини

Дознај повеќе
BK-MicroGrund Universal

BK-MicroGrund Universal

Универзална структурна подлога со микровлакна

Дознај повеќе

Фасадни Бои


BK-Fas Shine

BK-Fas Shine

Tранспарентен премаз со метален ефект

Дознај повеќе
BK-FAS SILICON

BK-FAS SILICON

Силиконска дисперзија за надворешни ѕидови

Дознај повеќе
BK-FAS SILICAT

BK-FAS SILICAT

Силикатна дисперзија за надворешни ѕидови

Дознај повеќе
BK-Fas Acryl

BK-Fas Acryl

Акрилна дисперзија за надворешни ѕидови

Дознај повеќе
BK-MICROFAS SILICON

BK-MICROFAS SILICON

Силиконска дисперзија со микровлакна за надворешни ѕидови

Дознај повеќе
BK-MICROFAS SILICAT

BK-MICROFAS SILICAT

Силикатна дисперзија со микровлакна за надворешни ѕидови

Дознај повеќе
BK-MICROFAS ACRYL

BK-MICROFAS ACRYL

Акрилна дисперзија со микровлакна за надворешни ѕидови

Дознај повеќе
BK-FAS COLOR

BK-FAS COLOR

Акрилна дисперзија за надворешни ѕидови полн тон

Дознај повеќе

Маси За Израмнување


BK-GletEx S

BK-GletEx S

Глет маса за израмнување на надворешни ѕидови

Дознај повеќе
BK-GletEx S Acryl

BK-GletEx S Acryl

Глет маса за израмнување на надворешни ѕидови на акрилнa основa

Дознај повеќе

Дополнителен Материјал


Bekatherm мрежичка 160

Bekatherm мрежичка 160

Фасадна мрежичка

Дознај повеќе
Bekatherm мрежичка 145

Bekatherm мрежичка 145

Фасадна мрежичка

Дознај повеќе
Аголна лајсна

Аголна лајсна

PVC аголна лајсна со стаклена мрежичка

Дознај повеќе
BK-Tipl

BK-Tipl

Tипла со тркалезен подметнувач со пластичен ударен клин

Дознај повеќе

Фасаден Eps


Bekatherm EPS F

Bekatherm EPS F

EPS плочи од експандиран полистирен

Дознај повеќе
Bekatherm EPS Grafit

Bekatherm EPS Grafit

EPS плочи од експандиран полистирен со додаток на графит

Дознај повеќе
Bekatherm EPS Gold

Bekatherm EPS Gold

EPS плочи од експандиран полистирен

Дознај повеќе

Градежен Eps


Bekatherm EPS 150

Bekatherm EPS 150

EPS плочи од експандиран полистирен

Дознај повеќе
Bekatherm EPS 120

Bekatherm EPS 120

EPS плочи од експандиран полистирен

Дознај повеќе
Bekatherm EPS 100

Bekatherm EPS 100

EPS плочи од експандиран полистирен

Дознај повеќе
Bekatherm EPS 30

Bekatherm EPS 30

EPS плочи од експандиран полистирен

Дознај повеќе

XPS (Stirodur)


BK-Dur XPS

BK-Dur XPS

Плочи од екструдиран полистирен

Дознај повеќе