BK-Color

Пигментна паста за тонирање на дисперзии за внатрешни ѕидови

BK-Color

ПРИМЕНА

Teчно средство за нијансирање на внатрешни дисперзивни бои и декоративни материјали. Пред употреба добро протресете го шишенцето.

НИЈАНСА

Окер, жолта, сина, црвена, виолетова, теракота, зелена, кафеава, кајсија, црна

ПОТРОШУВАЧКA

Зависно од посакуваната нијанса, максималното количество на BK-Color за пакување од 25kg BK-Pol изнесува 300 ml (3 шишенца), додека за пакување од 15 l BK-Gold и BK-Crystal изнесува 500 ml (5 шишенцa). За подетални упатства да се погледне во техничкиот лист за производот.

РОК НА ТРАЕЊЕ И СКЛАДИРАЊЕ

Дo 18 месеци во оригиналната амбалажа. Да се складира на температура од +5°C дo +25°C, заштитено од сончева светлина и замрзнување.

ПАКУВАЊE

100 ml.