BK-LASUR CLASSIC

Транспарентен премаз за дрво

BK-LASUR CLASSIC

Калкулатор на потрошувачка

Потребни Ви се l од овој производ

ПРИМЕНА

E тенколоен, транспарентен премаз за заштита на дрвото во ентериер и екстериер (прозори, врата, ограде, ламперија). Го штити дрво од вода и атмосферски влијанија и му ги дава саканите естетски карактеристики.

ПОДГОТОВКА И НАНЕСУВАЊЕ

Дрвена подлогата мора да биде сува, исшмирглана и чиста. Пред да се употреби содржината треба добро да се измеша. Се нанесува со четка во ентериер во 1-2 слоја, а во екстериер 2-3 слоја. Потворно се нанесува по 12-24 часа.

ПОТРОШУВАЧКA

Околу 83-100 ml/m2 за еднослоен нанос.

ПАКУВАЊE

750 ml

NIJANSE BK-LASURCLASSIC

Bezbojni, Bela, Žuta, Bor, Hrast, Kesten, Tikovina, Palisander, Orah, Zelena, Mahagoni, Crvena i Ebanovina.