BK-NITRO EMAJL

Премаз за дрво и метал

BK-NITRO EMAJL

Калкулатор на потрошувачка

Потребни Ви се l од овој производ

ПРИМЕНА

E универзален премаз за декорација и заштита на метални и дрвени површини во интеријер и површини кои не се директно изложени на атмосверски влијанија во екстеријер.

ПОДГОТОВКА И НАНЕСУВАЊЕ

Пред да се употреби содржината треба добро да се измеша. Се нанесува со четката, ваљак или со шприцање преку BK-MetalPrime Nitro во 1-2 слоеви. Нанесувањена следниот слоје после 4-6h. Со 750мл може да се покријат 5-7m² во еден слој.

ПРИМЕНА НА ПРОИЗВОДОТ НА ТЕМПЕРАТУРА

Од +5°C до +25°C. Да не се работи по директно сонце, за време на дожд или силен ветер.

ПОТОШУВАЧКА

Со 750мл може да се покријат 5-7m² во еден слој.

ПАКУВАЊE

750 ml, 20l

NIJANSE BK-NITROEMAJL

Beli, Slonova kost, Žuti, Oker, Oranž, Crveni, Trula višnja, Svetla braon, Tamno braon, Tamno zeleni, Svetlo plavi, Tamno plavi, Sivi, Crni i Srebro.