Како самостојно да ги освежите ѕидовите во вашиот ентериер?

Како самостојно да ги освежите ѕидовите во вашиот ентериер?

Како самостојно да ги освежите ѕидовите во вашиот ентериер?

Како самостојно да ги освежите ѕидовите во вашиот ентериер?

Со малку инспирација, ѕидовите можат да бидат најголем украс на вашиот дом. Ослободете ја својата креативност и направете оригинален амбиент со неколку едноставни и лесно изводливи решенија кои ќе ви помогнат во реализацијата на идејата. Како инспирација во продолжение може да најдете предлог за боење на ѕидовите кои ќе му дадат посебен шарм и личен печат на омиленото катче во вашиот дом.

Пред почетокот со работа потребно е да се подготви:

– BK-Gold во потемна нијанса по ваш избор, а на примерот е користена нијансата B-2375.
– BK-Gold во посветла нијанса по ваш избор, на примерот е B-2378. Доколку не сте во можност да набавите посветла нијанса, сличен ефект како на примерот можете да добиете доколку одвоите настрана дел од темната боја, додадете малку BK-Gold во бела боја и промешате добро за да се осветли нијансата.
– Валјак за боење
– Четка за боење
– Хартиена самолеплива лента

Откако ќе го обезбедите целиот неопходен материјал и алат, можете да почнете со реализација на идејата.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.