Што да се направи кога ќе дојде време за промена и освежување на просторот?

Што да се направи кога ќе дојде време за промена и освежување на просторот?

Што да се направи кога ќе дојде време за промена и освежување на просторот?

Што да се направи кога ќе дојде време за промена и освежување на просторот?
image

Човековата потреба за убавото е стара колку и потребата за домување и сигурност. Напоредно со потрагата по удобност човекот се занимавал со декорација на просторот во кој пронашол засолниште, за што сведочат и најстарите зачувани примери на цртежи по ѕидовите на пештерата Алтамира во Шпанија.

Знаеме дека нашиот дом е продолжение на нашата личност, карактер и стил.
Што да се направи кога ќе дојде време за промена и освежување на просторот?

Како одговор на овој предизвик, а со желба да ги поддржи храбрите и креативните идеи за разубавување на животниот простор, компанијата БЕКАМЕНТ ја создаде линијата на производи DÉCOR, која поставува нови стандарди во областа на декорација на внатрешните и надворешните ѕидови и го прави просторот поблагороден и попријатен за престој.
Во зависност од намената и афинитетот, само во рамките на една техника е можно да се имитира камен, дрво, мермер и други материјали.

image

Линијата на производи DÉCOR поставува нови стандарди во областа на декорација на внатрешни и надворешни ѕидови.

За луксузна црта во големо фоаје и ретро дух во кујна или бања, не треба да се бара подалеку од травертин. Травертин е древен камен, што се користи во многу монументални градби ширум светот.
Изгледа префинето во традиционалните и современите куќи со оглед на тоа дека нема многу материјали кои можат да дадат рустикален и истовремено софистициран изглед на домот.

Минералниот декоративен малтер BK-Travertino Exterior&Interior веродостојно го имитира италијанскиот камен, надалеку познат по својот изглед и карактеристики. Ефектот на масивен ѕид сега е достапен и без поставување на тешки камени облоги. Со BK-Travertino Exterior&Interior се постигнува класична, рустикална финална структура. Има одлична пропустливост на пареа и отпорност на развој на микроорганизми, а наменет е за декорација на внатрешни и надворешни површини.

За оние кои не се љубители на камен, чувството на префинета елеганција може да се постигне со декоративната техника BK– Sunset со седефест изглед со ситни рефлектирачки честички кои под дејство на светлина му даваат на материјалот префинета елеганција. Произведен е по најсовремена технологија и гарантира трајност и отпорност на влажно бришење. Може да има 200 нијанси на тонови, а притоа да не се изгуби седефестиот ефект.

Поради разновидните декоративни техники, специјалните ефекти и големиот избор на нијанси BK – Travertino и BK – Sunset се идеални декоративни решенија за станбени и деловни објекти (кафулиња, ресторани, канцеларии…).

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.