Décor

Производи за декорација на внатрешни и надворешни ѕидови

Истражете ја палетата на производи

Човековата потреба за убаво е стара колку и потребата за домување и сигурност. Како одговор на овој предизвик, со желба да ги поддржиме храбрите идеи за разубавување на животниот простор, ја создадовме DECOR линијата производи која ги поместува границите и поставува нови стандарди во областа на декорацијата на внатрешните и надворешните ѕидови. Тие се карактеризираат со различните декоративни техники, специјални ефекти и големиот избор на нијанси. DECOR нуди декоративни решенија за станбени и деловни објекти (кафулиња, ресторани, канцеларии...) како и систем за декорација на надворешни ѕидови. Во зависност од намената и афинитетот, само во рамките на една техника можно е да се имитираат камен, дрво, мермер и други материјали.

УМЕТНОСТ НА ЖИВЕЕЊЕТО СО СТИЛ