Décor

ДЕКОРАТИВНИ МАТЕРИЈАЛИ


BK-WOOD EFFECT

BK-WOOD EFFECT

Декоративен минерален малтер со ефект на дрво

Дознај повеќе
BK- WOOD EFFECT EXTRA

BK- WOOD EFFECT EXTRA

Средство за лесно одвојување на калап од малтер

Дознај повеќе
BK-Velatura Exclusive

BK-Velatura Exclusive

Полутранспарентен премаз за декоративни техники

Дознај повеќе
BK-Concrete Style

BK-Concrete Style

Декоративен минерален малтер со ефект на бетон за внатрешни ѕидови

Дознај повеќе
BK-Rustic

BK-Rustic

Декоративен премаз со рустичен ефект на ‘рѓа

Дознај повеќе
BK-Sunset

BK-Sunset

Декоративна боја со бисерен ефект за внатрешни ѕидови

Дознај повеќе
BK-Iskra

BK-Iskra

Декоративна боја со кристален ефект за внатрешни ѕидови

Дознај повеќе
BK-Perla

BK-Perla

Декоративна пастозна маса со бисерен сјај за внатрешна употреба

Дознај повеќе
BK-Travertino Exterior&Interior

BK-Travertino Exterior&Interior

Декоративен минерален малтер со рустичен ефект за внатрешни и надворешни ѕидови

Дознај повеќе
BK-VELATURA

BK-VELATURA

Транспарентен премаз за декоративни техники

Дознај повеќе
BK-Natura

BK-Natura

Декоративна пастозна маса со изглед на природни материјали за внатрешни ѕидови

Дознај повеќе