Bekatherm

Фасадни Бои


BK-Fas Shine

BK-Fas Shine

Tранспарентен премаз со метален ефект

Дознај повеќе
BK-FAS SILICON

BK-FAS SILICON

Силиконска дисперзија за надворешни ѕидови

Дознај повеќе
BK-FAS SILICAT

BK-FAS SILICAT

Силикатна дисперзија за надворешни ѕидови

Дознај повеќе
BK-Fas Acryl

BK-Fas Acryl

Акрилна дисперзија за надворешни ѕидови

Дознај повеќе
BK-MICROFAS SILICON

BK-MICROFAS SILICON

Силиконска дисперзија со микровлакна за надворешни ѕидови

Дознај повеќе
BK-MICROFAS SILICAT

BK-MICROFAS SILICAT

Силикатна дисперзија со микровлакна за надворешни ѕидови

Дознај повеќе
BK-MICROFAS ACRYL

BK-MICROFAS ACRYL

Акрилна дисперзија со микровлакна за надворешни ѕидови

Дознај повеќе
BK-FAS COLOR

BK-FAS COLOR

Акрилна дисперзија за надворешни ѕидови полн тон

Дознај повеќе