Фондацијa

Фондацијa

 

Oд самиот почеток, луѓето кои ја прават компанијата Bekament сметаат дека успехот е поголем доколку се дели.

Во 2017 година основана е Bekament Фондацијатa чие работење е насочено на хумани и етички димензии на општествената одговорност. Со визијата Bekament Фондацијата како примарна дејност има санација на куќи и објекти од важност за локалната заедница, но вклучена е и во многу други хуманитарни активности сесрдно поддржувајќи донации и добродетелства.

Целта на Bekament Фондацијата е да ги здружи јавниот и приватниот сектор, да ги собере компаниите, организациите и поединците, и да создаде опкружување кое ќе стимулира и инспирира поддршка за вложување за општо добро на општеството во целина. Bekament Фондацијата работи во областите од стратешки и развоен општествен интерес, а подразбира инвестирање во унапредувањето на здравството, науката, културата, уметноста, спортот итн.

КОНТАКT:
fondacija@bekament.com

 

 

 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.