Hydro


Производи за хидроизолација

Кујната, бањата, подрумот, терасата или покривот се меѓу најчувствителните делови на станбениот или деловниот простор. Сигурната и долготрајна заштита од вода и влага ја обезбедува HYDRO линијата производи која ги покрива и најсложените потреби во доменот на хидроизолацијата. Системот за поставување на керамика, природен камен или стаклен мозаик од програмата CERAMIC oвозможува реализација и на најсмелите идеи. Производите од HYDRO / CERAMIC системот се карактеризираат со сигурност, долготрајност и економичност (добар однос на цените/квалитетот и помалата потрошувачка). Лепилата за керамика и хидроизолациските премази ги задоволуваат техничките нормативи на европските стандарди и ја носат ознаката CE.

Производи


Маси за хидроизолација


BK-HidroStop Premium

BK-HidroStop Premium

Флексибилен еднокомпонентен хидроизолационен премаз на акрилна основа

Дознај повеќе
BK HidroStop Extra

BK HidroStop Extra

Еднокомпонентен флексибилен хидроизолационен премаз

Дознај повеќе
BK HidroStop 5/5

BK HidroStop 5/5

Еднокомпонентен флексибилен хидроизолационен премаз

Дознај повеќе
BK HidroStop 2

BK HidroStop 2

Флексибилен двокомпонентен хидроизолационен премаз

Дознај повеќе
BK HidroStop 1

BK HidroStop 1

Еднокомпонентен хидроизолационен премаз

Дознај повеќе
BK-HidroStop Base

BK-HidroStop Base

Еднокомпонентен хидроизолациски премаз

Дознај повеќе

Дополнителна програма


BK – Tape

BK – Tape

Eластична хидроизолациона лента

Дознај повеќе