Interior

Производи за внатрешни ѕидови

Истражете ја палетата на производи

Секој ден човекот поминува по 16 или повеќе часа во затворен простор. За да се чувствува пријатно во него, неопходно е ентериерот да биде здрав, чист и уреден. За беспрекорни внатрешни ѕидови потребни се сигурни и лесно изводливи решенија. Како одговор на овој предизвик создадовме INTERIOR линија на производи која носи систем за стандардни внатрешни ѕидови, системски решенија за обработка на внатрешни ѕидови за просториите со зголемена влажност (кујна и бања) и за блокада на дамки на внатрешните ѕидови. Eколошките и паропропусни внатрешни бои на водена база, произведени по највисоки европски еко-стандарди, обезбедуваат здрав живот, без токсични испарувања и хемикалии. Имаат одлична покривна моќ и широк избор на нијанси.

НЕЗАМЕНЛИВ НА ЅИДОТ, ГО ИНСПИРИРА ЖИВОТОТ