Interior


Производи за внатрешни ѕидови

Секој ден човекот поминува по 16 или повеќе часа во затворен простор. За да се чувствува пријатно во него, неопходно е ентериерот да биде здрав, чист и уреден. За беспрекорни внатрешни ѕидови потребни се сигурни и лесно изводливи решенија. Како одговор на овој предизвик создадовме INTERIOR линија на производи која носи систем за стандардни внатрешни ѕидови, системски решенија за обработка на внатрешни ѕидови за просториите со зголемена влажност (кујна и бања) и за блокада на дамки на внатрешните ѕидови. Eколошките и паропропусни внатрешни бои на водена база, произведени по највисоки европски еко-стандарди, обезбедуваат здрав живот, без токсични испарувања и хемикалии. Имаат одлична покривна моќ и широк избор на нијанси.

Незаменлив на ѕидот, го инспирира животот

Подлоги


BK-Podloga

BK-Podloga

Подлога за внатрешни ѕидови

Дознај повеќе
BK-Podloga 1:3

BK-Podloga 1:3

Подлога за внатрешни ѕидови

Дознај повеќе
BK-Stain Blocker

BK-Stain Blocker

Подлога за спречување на дамки

Дознај повеќе

Маси за израмнување


BK-GletEx Nivelex

BK-GletEx Nivelex

Maса за израмнување на внатрешни ѕидови

Дознај повеќе
BK-GletEx Acryl

BK-GletEx Acryl

Maса за израмнување на внатрешни ѕидови на акрилна база

Дознај повеќе
BK-GletEx Premium

BK-GletEx Premium

Дебелослојна смеса за израмнување на внатрешни ѕидови

Дознај повеќе
BK-GletEx

BK-GletEx

Maса за израмнување на внатрешни ѕидови

Дознај повеќе
BK-GletEx Universal

BK-GletEx Universal

Смеса за машинско и рачно рамнење на внатрешни ѕидови

Дознај повеќе

Внатрешни бои


BK-Delux Matt

BK-Delux Matt

Висококвалитетна акрилна водоперива дисперзија за внатрешни ѕидови

Дознај повеќе
BK-Delux Semi Matt

BK-Delux Semi Matt

Висококвалитетна акрилна водоперива дисперзија за внатрешни ѕидови

Дознај повеќе
BK-Pol

BK-Pol

Дисперзија за внатрешни ѕидови

Дознај повеќе
BK-Gold

BK-Gold

Високопокривна дисперзија за внатрешни ѕидови

Дознај повеќе
BK-Crystal

BK-Crystal

Високопокривна водоперива дисперзија за внатрешни ѕидови

Дознај повеќе
BK-Pol Protect

BK-Pol Protect

Дисперзија за внатрешни ѕидови отпорна на појава на мувла

Дознај повеќе

Внатрешни декоративни малтери


BK-BRIV UNIVERSAL

BK-BRIV UNIVERSAL

Декоративен минерален малтер за внатрешни ѕидови

Дознај повеќе
BK-DEKOR

BK-DEKOR

Декоративен минерален малтер за внатрешни ѕидови "Шпански зид"

Дознај повеќе
BK-IN KUL BRILIANT

BK-IN KUL BRILIANT

Мозаичен малтер со светкави додатоци за внатрешна употреба

Дознај повеќе
BK-IN KUL

BK-IN KUL

Мозаичен малтер за внатрешна употреба

Дознај повеќе
BK-IN PLAST

BK-IN PLAST

Декоративен акрилен малтер за внатрешни ѕидови

Дознај повеќе

Средства за тонирање


BK-Color

BK-Color

Пигментна паста за тонирање на дисперзии за внатрешни ѕидови

Дознај повеќе

Производи за гипс-картонски плочи


BK-FIL

BK-FIL

Смеса за пополнување споеви помеѓу гипс-картонски плочи

Дознај повеќе
BK-PlasterFix

BK-PlasterFix

Лепило за лепење на гипс-картонски плочи

Дознај повеќе