Ceramic

ЛЕПИЛО ЗА КЕРАМИЧКИ ПЛОЧКИ


SiproFix BK 170 Elastic

SiproFix BK 170 Elastic

Високо флексибилно лепило за керамички и гранитни плочки за внатрешна и надворешна употреба

Дознај повеќе
SiproFix BK 160 Super Flex

SiproFix BK 160 Super Flex

Флексибилно лепило за керамички и гранитни плочки за внатрешна и надворешна упораба

Дознај повеќе
SiproFix BK 160 White

SiproFix BK 160 White

Флексибилно бело лепило за керамички и гранитни плочки за внатрешна и надворешна упораба

Дознај повеќе
SiproFix BK 155 Rapid White

SiproFix BK 155 Rapid White

Бело лепило за керамички и гранитни плочки со карактеристики за забрзано врзување за внатрешна и надворешна употреба.

Дознај повеќе
SiproFix BK 110 Flex

SiproFix BK 110 Flex

Флексибилно лепило за керамички плочки за внатрешна и надворешна употреба.

Дознај повеќе
SiproFix BK 110

SiproFix BK 110

Лепило за керамички плочки за внатрешна и надворешна упораба.

Дознај повеќе
SiproFix BK 90

SiproFix BK 90

Лепило за керамички плочки за внатрешна упораба.

Дознај повеќе