Hydro

Маси за хидроизолација


BK-HidroStop Premium

BK-HidroStop Premium

Флексибилен еднокомпонентен хидроизолационен премаз на акрилна основа

Дознај повеќе
BK HidroStop Extra

BK HidroStop Extra

Еднокомпонентен флексибилен хидроизолационен премаз

Дознај повеќе
BK HidroStop 5/5

BK HidroStop 5/5

Еднокомпонентен флексибилен хидроизолационен премаз

Дознај повеќе
BK HidroStop 2

BK HidroStop 2

Флексибилен двокомпонентен хидроизолационен премаз

Дознај повеќе
BK HidroStop 1

BK HidroStop 1

Еднокомпонентен хидроизолационен премаз

Дознај повеќе
BK-HidroStop Base

BK-HidroStop Base

Еднокомпонентен хидроизолациски премаз

Дознај повеќе