Микс центри

Со помош на Bekament MIX системот брзо и едноставно можете да тонирате производи со голем број на различни нијанси.

Toнирањето е возможно по нашите тон карти, како и по која било друга тон карта.

ПРОИЗВОДИ
ЗА ТОНИРАЊЕ

Во рамките на Bekament MIX системот можат да се тонираат следните производи:

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.