Наши производи

Наши производи

Bekament портфолиото составенo е од материјали за завршни работи во градежништвото кои подразбираат производи за надворешни и внатрешни ѕидови, изолација, хидроизолација и керамика, декоративни материјали, производи за дрво и метал, производи за заптивање и лепење, рачно и машинско малтерисување како и производи за специјални намени.

Својот широк спектар од над 250 производи од споменатите категории го пласираме до крајните корисници на повеќе од 10 пазари во регионот и Европската Унија.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.