Protectart


Производи за дрво и метал

Како составен дел на природата имаме потреба просторот во кој престојуваме да го збогатиме со природни елементи. Без соодветна заштита, овие елементи брзо пропаѓаат или ја губат својата функционалност. Следејќи ги актуелните стандарди во областа на декорацијата и заштитата на дрвото и металот, ја развивме PROTECTART линијата на производи која покрај системот на маслена и нитро база нуди и еколошки системи за заштита на водена база. Се карактеризираат со висок степен на заштита на дрво и метал, добра покривност, едноставност и широк спектар на примена. Покрај тоа што заштитуваат, PROTECTART производите го облагодоруваат просторот со широка палета на бои, а нудат и можност за имитација на различни видови на дрва.

Долготрајна заштита, во боја

ПОДЛОГА ЗА ПОКРИВНИ ПРЕМАЗИ ЗА ДРВО

Истражете ја палетата на производи

ПОДЛОГИ ЗА ПРЕМАЗИ ЗА МЕТАЛ

Истражете ја палетата на производи

TРАНСПАРЕНТЕН ПРЕМАЗ ЗА ДРВО

Истражете ја палетата на производи

ПОКРИВНИ ПРЕМАЗИ ЗА ДРВО И МЕТАЛ

Истражете ја палетата на производи

ПРОИЗВОДИ ЗА СПЕЦИЈАЛНА НАМЕНА

Истражете ја палетата на производи

ИМПРЕГНАЦИЈА ЗА ДРВО


BK-PROTECTA

BK-PROTECTA

Средство за заштита на дрво

Дознај повеќе

ПОДЛОГА ЗА ПОКРИВНИ ПРЕМАЗИ ЗА ДРВО


BK-WOOD PRIMER CLASSIC

BK-WOOD PRIMER CLASSIC

Основна боја за дрво

Дознај повеќе
BK-AQUA PRIMER

BK-AQUA PRIMER

Основна боја за дрво

Дознај повеќе

ПОДЛОГИ ЗА ПРЕМАЗИ ЗА МЕТАЛ


BK-METALPRIME NITRO

BK-METALPRIME NITRO

Основен премаз за метал

Дознај повеќе
BK-METALPRIME CLASSIC

BK-METALPRIME CLASSIC

Основен премаз за метал

Дознај повеќе

TРАНСПАРЕНТЕН ПРЕМАЗ ЗА ДРВО


BK-LASUR CLASSIC

BK-LASUR CLASSIC

Транспарентен премаз за дрво

Дознај повеќе
BK-LASUR GOLD

BK-LASUR GOLD

Дебелослоен транспарентен премаз за дрво

Дознај повеќе
BK-AQUA LASUR

BK-AQUA LASUR

Транспарентен премаз за дрво

Дознај повеќе

ПОКРИВНИ ПРЕМАЗИ ЗА ДРВО И МЕТАЛ


BK-NITRO EMAJL

BK-NITRO EMAJL

Премаз за дрво и метал

Дознај повеќе
BK-EMAJL CLASSIC

BK-EMAJL CLASSIC

Покривен премаз за дрво и метал

Дознај повеќе
BK-AQUA EMAJL

BK-AQUA EMAJL

Завршен премаз за дрво и метал

Дознај повеќе

3ВО1 ПРЕМАЗИ


BK METALUX 3IN1

BK METALUX 3IN1

3во1 премаз за метал

Дознај повеќе
BK-METAL 3IN1

BK-METAL 3IN1

3во1 премаз за метал

Дознај повеќе

ПРОИЗВОДИ ЗА СПЕЦИЈАЛНА НАМЕНА


BK-THERMALUX

BK-THERMALUX

Бојата за радијатор

Дознај повеќе

РАЗРЕДУВАЧИ


BK-RX

BK-RX

Растворувачот

Дознај повеќе
BK-NITRO

BK-NITRO

Нитро разредувач за миење на алат и прибор

Дознај повеќе
BK-CLASSIC

BK-CLASSIC

Маслен разредувач

Дознај повеќе