SEALFIX

Производи за заптивање и лепење

Истражете ја палетата на производи

За важните детали во големите проекти се грижи SEALFIX – линијата производи за заптивање и лепење кои најчесто се користат како дополнувања за системските решенија од BEKATHERM, CERAMIC и INTERIOR категориите. Покрај сериозните функционални предизвици, со истата леснина се решаваат и оние малите, декоративни.

ЛИНИЈА ЗА БЕЗБЕДНОСТ