Sealfix


Производи за заптивање и лепење

За важните детали во големите проекти се грижи SEALFIX – линијата производи за заптивање и лепење кои најчесто се користат како дополнувања за системските решенија од BEKATHERM, CERAMIC и INTERIOR категориите. Покрај сериозните функционални предизвици, со истата леснина се решаваат и оние малите, декоративни.

Линија за безбедност

MAСА ЗА АНКЕРУВАЊЕ


BK-Anchor Fix

BK-Anchor Fix

Maса за анкерување

Дознај повеќе

MAСИ ЗА ЗАПТИВАЊЕ


BK-AcrylKit

BK-AcrylKit

Акрилна маса за заптивање

Дознај повеќе
BK-SUPERFLEX PU

BK-SUPERFLEX PU

Полиуретанска маса за заптивање и лепење

Дознај повеќе
BK-Silicon Universal

BK-Silicon Universal

Универзална силиконска маса за заптивање

Дознај повеќе
BK-Silicon NEUTRAL Profi

BK-Silicon NEUTRAL Profi

Неутрална силиконска маса за заптивање

Дознај повеќе
BK-Silicon Sanitar

BK-Silicon Sanitar

Санитарна силиконска маса за заптивање

Дознај повеќе

ЛЕПИЛА


BK- ULTRA X

BK- ULTRA X

Универзален еластична маса за лепење и заптивање

Дознај повеќе
BK-INSTANTFIX

BK-INSTANTFIX

Лепило со моментално дејство

Дознај повеќе
BK-DECOFIX

BK-DECOFIX

Montažno ljepilo

Дознај повеќе

ПУР ЛЕПИЛО ЗА EPS ПЛОЧИ


BK-PUR EPS KLEBER GUN

BK-PUR EPS KLEBER GUN

Полиуретанско лепило за EPS плочи - за пиштол

Дознај повеќе
BK-PUR EPS KLEBER

BK-PUR EPS KLEBER

Полиуретанско лепило за EPS плочи

Дознај повеќе

МОНТАЖНИ ПУР ПЕНИ


BK-PUR PREMIUM GUN

BK-PUR PREMIUM GUN

Полиуретанска пена со мала експанзија за монтирање - за пиштол

Дознај повеќе
BK-PUR PREMIUM

BK-PUR PREMIUM

Полиуретанска пена со мала експанзија за монтирање

Дознај повеќе
BK-PUR UNIVERSAL GUN

BK-PUR UNIVERSAL GUN

Полиуретанска пена за монтaжа и лепење - за пиштол

Дознај повеќе
BK-PUR UNIVERSAL

BK-PUR UNIVERSAL

Полиуретанска пена за монтaжа и лепење

Дознај повеќе

ЧИСТАЧ ЗА ПУР ПЕНА


BK-PU CLEANER

BK-PU CLEANER

Средство за чистењe на PUR пена

Дознај повеќе