Системски решенија

Системски решенија

BEKATHERM

Човекот отсекогаш бил во потрага по заштита од природни непогоди. Оваа потреба со текот на времето се разви во потреба за удобност. Во потрагата по решение, грижејќи се за природата, ги развивме BEKATHERM фасадните системи кои обезбедуваат долготрајна и сигурна заштита на деловните станбените објекти, удобност и топлина кои куќата ја претвораат во дом. Енергетската ефикасност на BEKATHERM системите ги намалува трошоците и позитивно влијае на животната средина. Врвниот квалитет потврден со ETA сертификатот и механичката отпорност обезбедуваат и до 25 години гаранција.

BEKATHERM термоизолациските фасадни системи обезбедуваат:

  • Удобност на внатрешниот простор;
  • Заштеда на трошоците за греење и ладење;
  • Зголемување на вредноста на Вашата куќа / Вашиот објект;
  • Eлиминирање на „ладни мостови“ во ѕидови со што се спречува појава на кондензација на тие места, а со самото тоа и појава на мувла.

Alt

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.