Special

Производи за специјална намена

Истражете ја палетата на производи

За посебни задачи во ентериерот и екстериерот ја креиравме линијата SPECIAL, линија производи за специјална намена. Хидрофобните премази ги заштитуваат површините (камен, тули) од апсорпција на вода. Бојата за бетон, достапна во повеќе нијанси, служи како заштита и декорација, а средството против мувла може да се користи во рамките на системите за внатрешни ѕидови.

РЕШЕНИЕ ЗА ПОСЕБНИ ЗАДАЧИ