Туторијали

Bekament туторијалите претставуваат едукативни видео материјали кои на релевантен, прецизен и практичен начин обезбедуваат знаења за процесите и стручната и правилна примена на производите на Bekament и вградување на различни системски решенија.

Како правилно да вградите термоизолациски фасаден систем?

Како до беспрекорни ѕидови во ентериерот?

Како правилно да вградите систем за хидроизолација и вградување на керамика во бањата?

BK-Sunset

BK-Iskra

BK-Perla

BK-Natura

BK-Travertino

BK-Rustic