Бекамент беше домаќин на инвеститори, архитекти и инженери од Босна и Херцеговина

Бекамент беше домаќин на инвеститори, архитекти и инженери од Босна и Херцеговина

Бекамент беше домаќин на инвеститори, архитекти и инженери од Босна и Херцеговина

Бекамент беше домаќин на инвеститори, архитекти и инженери од Босна и Херцеговина

На крајот на април, компанијата Bekament беше домаќин на инвеститори, архитекти и инженери од Босна и Херцеговина во својот фабрички комплекс во Аранѓеловац.

По тој повод, гостите ги посетија производствените капацитети, лабораторијата и
тренинг центарот, кој го прават Bekament да биде една од технолошки најнапредните компании во регионот. Исто така, гостите присуствуваа на презентацијата каде имаа можност подетално да се запознаат со портфолиото на производи на Bekament.

Bekament

Моќта е во наши раце

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.