Bekament и изолатор – 10 години заедничка соработка

Bekament и изолатор – 10 години заедничка соработка

Bekament и изолатор – 10 години заедничка соработка

Bekament и изолатор – 10 години заедничка соработка

Со свечена вечера Bekament и Изолатор прославија 10 години успешна заедничка соработка. Во пријатниот амбиент на ресторанот „Ливаде“ во близина на Чачак, ја прославија десетгодишнината од работата, каде присуствуваа преку 300 гости, соработници и пријатели.
Првата година со нивните материјали остваривме промет од околу осум милиони динари, а минатата година дури 80 милиони во малопродажба, што јасно зборува за квалитетот на нивните производи“, изјави Миломир Шарац, сопственик на фирмата Изолатор.

Ние ѝ се заблагодаруваме на компанијата Изолатор за довербата во текот на овие десет години и продолжуваме заедно да ги остваруваме поставените цели.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.