Bekament ја поддржа акцијата на фондацијата „дејан станковиќ“ за изградба на нови домови

Bekament ја поддржа акцијата на фондацијата „дејан станковиќ“ за изградба на нови домови

Bekament ја поддржа акцијата на фондацијата „дејан станковиќ“ за изградба на нови домови

Bekament ја поддржа акцијата на фондацијата „дејан станковиќ“ за изградба на нови домови

Доделени им се клучеви од новите домови на семејствата во Обреновац чии куќи беа уништени во поплавите од 2014 година. Благодарение на донациите, нов покрив над главата добија 28 семејства, а доделувањето на клучеви се одржа на 15 јуни 2016 година во Обреновац, со присуство на претседателот на Фондацијата на Дејан Станковиќ, претседателот на oпшина Oбреновац Mирослав Чучковиќ, директорот на Bekament Aлександар Чоловиќ, како и на други претставници на компании кои учествуваа во акцијата.

 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.