Bekament на саемот во приштина

Bekament на саемот во приштина

Bekament на саемот во приштина

Bekament на саемот во приштина

Со цел запознавање со производната програма, компанијата Banja Komerc Bekament д.o.o. учествуваше, заедно со својот дистрибутер за Косово, Babija Commerc NTP, на саемот за градежништво Expokos во Приштина, од 15 до 18 мај 2013 година. При што беше претставена програмата на производите на Bekament со најголем акцент на декоративните малтери и фасади. Посетителите имаа можност да се запознаат со атрактивните примероци, да ги испробаат производите и лично да се уверат во квалитетот.

Во текот на саемот, беше организирано дружење со дистрибутерот Babija Commerc NTP и со под-дистрибутерите од овој пазар. На презентацијата која беше организирана во рамките на ова дружење и на свечената вечера присуствуваа значителен број на сопственици и претставници од малопродажбата. На сите присутни, Bekament им ги претстави новитетите во рамките на асортиманот производи, при што најголемо внимание им беше посветено на боите за бетон, лепилата за паркет, на фасадните и декоративни материјали.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.