BEKAMENT ПРЕКУ ДОНАЦИЈА ГО ПОДДРЖА ДЕТСКИОТ ФЕСТИВАЛ „НИШКИД“

BEKAMENT ПРЕКУ ДОНАЦИЈА ГО ПОДДРЖА ДЕТСКИОТ ФЕСТИВАЛ „НИШКИД“

BEKAMENT ПРЕКУ ДОНАЦИЈА ГО ПОДДРЖА ДЕТСКИОТ ФЕСТИВАЛ „НИШКИД“

BEKAMENT ПРЕКУ ДОНАЦИЈА ГО ПОДДРЖА ДЕТСКИОТ ФЕСТИВАЛ „НИШКИД“

Компанијата Bekament и Фондацијата Bekament го поддржаа детскиот фестивал „НишкиД“ со донација на бои за бетон кои се користеа за реализација на спортските работилници.

Maнифестацијата се одржа во месец октомври во Ниш, а подразбираше едукативни работилници (ликовна, драмска, кукларска, херојска, спортска, фото и видео, танцувачка, стрип, еколошка, јазична, музичка и новинарска), каде учесниците имаа можност да се дружат, запознаваат, да стекнуваат нови знаења и вештини, да развиваат љубов кон културата и уметноста и на жирито и публиката да им ги презентираат својот труд и талент.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.