Bekament тркачки ден – шабачки хиподром

Bekament тркачки ден – шабачки хиподром

Bekament тркачки ден – шабачки хиподром

Bekament тркачки ден – шабачки хиподром

Во согласност со своето општествено одговорно работење компанијата Banja Komerc Bekament ДOO го поддржа Коњичкиот клуб Шабац, кој по тој повод, во знак на благодарност на 7 јули 2012 година организираше Bekament тркачки ден. Се одржаа 4 галопски трки и една трка во сулки, а претставниците на компанијата Bekament на победниците им врачија пехари и му се заблагодарија на КК Шабац со надеж дека со заеднички труд ќе создадат модерен, европски коњички клуб.

На Bekament тркачкиот ден присуствуваа преку 4000 посетителикои имаа можност да уживаат во натпреварувањето на најдобрите расни галопери на подрачјето на нашата земја.

Компанијата уште еднаш покажа пример за добрата практика на општествено одговорното работење со активното учество во проектот кој придонесува за благосостојба на заедницата во која работи и ги повика сите партнери да го прифатат концептот на корпоративната филантропија.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.