Донација на компанијата бекамент за детските градинки и децата на вработените

Донација на компанијата бекамент за детските градинки и децата на вработените

Донација на компанијата бекамент за детските градинки и децата на вработените

Сега, кога сите полека се враќаме на нормалниот живот и работниот тек, високото ниво на претпазливост и лична заштита е сè уште неопходен фактор за зачувување на сопственото здравје, но и за здравјето на нашите најмили.

Препознавајќи ја важноста на семејството, особено во овој чувствителен период, компанијата Бекамент продолжи со своите општествено одговорни активности, насочувајќи се на децата во локалната заедница во која работи, но и во рамките на својата организација.

Минатата недела компанијата Бекамент им предаде донации на предучилишните установи во Аранѓеловац „Бубамара“ и „Дуга“, како и на градинките „Сунце“, „Чаробна школица“ и „Лептириќ“.

Донацијата вклучуваше пакети санитарни и средства за дезинфекција (крпи, влажни марамчиња, течни сапуни и дезобариери) потребни за да се обезбедат соодветни хигиенски услови.

Исто така, се обезбедува поддршка и за најмладите членови на тимот Бекамент, односно за децата на нашите вработени.

Во текот на оваа недела беа поделени 200 подароци комплети средства за дезинфекција и опрема (маски за деца, средства за суво миења за раце, влажни марамчиња, детски сапуни и хартиени марамчиња), што ќе придонесат за зачувување на здравјето на нашите деца.

Бекамент

Силата е во наши раце

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.