Дружење со деловните партнери

Дружење со деловните партнери

Дружење со деловните партнери

Дружење со деловните партнери

Во февруари се одржа традиционално дружење со нашите деловни партнери, тоа беше одлична можност во опуштена атмосфера да се потсетиме на заедничките успеси од 2018 година, но и да ги согледаме перспективите за сезоната која е пред нас.
Со деловните партнери од пазарот на Словенија и БиХ се дружевме во Словенија, во Терми Чатеж во периодот од 1 до 3 февруари, a со деловните партнери од пазарот на Србија, Македонија, Црна Гора и Хрватска се дружевме во Србија, на Златибор, од 8 до 10 февруари.
Oфицијалниот дел на програмата го отвори и на деловните партнери им се обрати сопственикот и Генерален директор на компанијата Bekament Дејан Чоловиќ, истакнувајќи дека лојалноста е еден од најважните клучеви за успех за заедничката долгорочна соработка. Потоа следеше презентацијата на Директорката на маркетинг Бојана Рудовиќ, која ја претстави новата стратегија за работење, односно визијата и новата позиција на брендот кои ги осликуваат силата и вредностите на нашата компанија. Исто така, беше прикажана и промената на целокупниот визуелен идентитет од логотипот, преку brending елементите, сè до портфолиото. Потоа Весна Јовановиќ, Product менаџер одржа презентација на тема промени во рамките на асортиманот, а завршен збор имаше комерцијалниот директор Миодраг Петровиќ кој поблиску ги претстави структурата на организацијата и продажните цели.
Безбедност, стабилност, доверба, квалитет и сигурност – се зборови кои не дефинираат веќе 26 години и се важен дел од нашиот заеднички успех – нашата сила!
Bekament
Силата е во наши раце

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.