ФИРМА МОНДРИАН НА ПАРТНЕРСТВО СО BEKAMENT

ФИРМА МОНДРИАН НА ПАРТНЕРСТВО СО BEKAMENT

ФИРМА МОНДРИАН НА ПАРТНЕРСТВО СО BEKAMENT

ФИРМА МОНДРИАН НА ПАРТНЕРСТВО СО BEKAMENT

Наташа Радановиќ менаџер за продажба и Зоран Крута менаџер за финансии на фирмата Mondiran, зборуваат за нивното долгогодишно работење и партнерството со компанијата Bekament кое започнало пред 20 години.

„Се потпираме на моделот на комуникација на компанијата Bekament и приметуваме позитивни реакции. Ги применивме сите нивни визуелни елементи како во екстериерот така и во ентериерот.“
„Партнерството со Bekament се заснова на голема работа и доверба. Веруваме дека и во иднина ќе продолжи само да се зацврстува, затоа што силата е во нашите раце.“

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.