ФОНДАЦИЈАТА BEKAMENT ДОНИРАШЕ МАТЕРИЈАЛ ЗА ГРАДИНКАТА „ОБЛАЧАК“

ФОНДАЦИЈАТА BEKAMENT ДОНИРАШЕ МАТЕРИЈАЛ ЗА ГРАДИНКАТА „ОБЛАЧАК“

ФОНДАЦИЈАТА BEKAMENT ДОНИРАШЕ МАТЕРИЈАЛ ЗА ГРАДИНКАТА „ОБЛАЧАК“

ФОНДАЦИЈАТА BEKAMENT ДОНИРАШЕ МАТЕРИЈАЛ ЗА ГРАДИНКАТА „ОБЛАЧАК“

Фондацијата Bekament кон почетокот на месец октомври донираше премази за метал и бои за бетон со цел реновирање на оградата и осликување на бетонскиот ѕид на градинката „Облачак“ од Белград.

Со донацијата беше овозможено децата да добијат поубав двор во кој ќе можат да уживаат во своите активности за време на својот престој во градинката. Насмевките и радоста на децата претставуваат мотивација за компанијата и фондацијата Bekament како две општествено одговорни институции да продолжат понатаму со својата хуманитарна работа обезбедувајќи поддршка таму каде што е таа најпотребна.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.